Yapı ve Kredi Bankası’ndan 300 TL size, 300 TL yakınınıza ödeme: Başvurular online alınacak!

Bu ayki kampanyalarına ilişkin açıklama yapan Yapı ve Kredi Bankası, 600 TL’lik ödemenin sözünü verdi. İşte Yapı ve Kredi Bankası’nın kampanyası ve kampanya koşulları…
Yapı ve Kredi Bankası’ndan 300 TL size, 300 TL yakınınıza ödeme: Başvurular online alınacak!

Bankaların son günlerde en çok dikkat çeken kampanyalarından biri olan referans kampanyaları, referans olanlara ciddi oranda nakit kazandırmaya başladı. Bu kampanyanın avantajlarını artıran Yapı ve Kredi Bankası ise, sadece referans olan banka müşterisin değil, aynı zamanda referans olunan banka müşterisine de ödeme yapacağını duyurdu. Kampanya şartlarını açıklayan Yapı ve Kredi Bankası, eylül ayında devam edecek kampanyasının ayrıntılarını verdi.

Yakınlarını Yapı ve Kredi Bankası’na davet eden ve bu kapsamda yakınlarına referans olan kişilere bankadan yapılacak olan hediye ödemelere ilişkin açıklama yaptı. Bu açıklama kapsamında hem referans olana hem de referans olunana ödeme yapılacağını bildiren Yapı ve Kredi Bankası, ödemelerin miktarını ve kampanya şartlarını duyurdu. İşte Yapı ve Kredi Bankası’nın referans kampanyası ve tüm kampanya koşulları…

TOPLAM 600 TL REFERANS ÖDEMESİ YAPILIYOR

para399234.jpg

Bu ay referans kampanyası kapsamında bir açıklama gerçekleştirmiş olan Yapı ve Kredi Bankası, bu açıklamada; “Yakınlarınızı Yapı Kredili olmaya davet edin, hem siz 300 TL puan kazanın hem onlar 300 TL puan kazansın” ifadelerini kullandı. Hem referans olana hem de referans olunana 300 TL ödeme yapacak olan Yapı ve Kredi Bankası, kampanya tarihinin son gününün 30 Eylül 2023 olduğunu duyurdu. Yakınlarını bu tarihe kadar Yapı Kredi Mobil’e davet eden kişilerin puan kazanacağının altını çizen Yapı ve Kredi Bankası, her bir referans için 50, her referans yapmış olduğu ilk işlem için 250 TL ödeme olmak üzere toplam 300 TL’lik ödeme yapacağını duyurdu.

KAZANÇ İÇİN İKİ ŞARTI YERİNE GETİRMEK GEREKİYOR

Bankaya yeni gelen referans olunan müşterinin kazanmasına ilişkin de açıklama yapan Yapı ve Kredi Bankası, Yapı Kredi Mobil’den özel referans kodu ile müşteri olan ve sonraki 30 gün içinde kredi kartına başvurarak, kredi kartından tek seferde en az 500 TL harcama yapan kişilerin 300 TL ödeme alacağını bildirdi. Kredi kartı harcaması yerine otomatik fatura ödeme talimatını kabul eden Yapı ve Kredi Bankası, en az bir fatura ödeme talimatı verilmesini şart koştu.