Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank 50 Bin TL kredi kampanyası başlattılar!

İhtiyaç kredisi çekmek için kamu bankalarının kampanyalarını araştıranlar 50 Bin TL kredinin maliyetini sorguluyorlar. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank 50 Bin TL krediyi hangi koşullarda veriyorlar?
Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank 50 Bin TL kredi kampanyası başlattılar!

Nakit sorunu ile karşı karşıya kalan vatandaşlar kendilerine sağlanan imkanları sonuna kadar değerlendirip bu problemi aşmayı planlıyorlar. İhtiyaç kredisi kullanılarak bu finansal sorun aşılabiliyor. Ancak bankaların yüksek kredi maliyetleri talep etmeleri çoğu vatandaşı zor durumda bırakıyor. Bu durumda ise devreye kamu bankaları girebiliyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından buna dair yeni kampanyalar açıklandı. 

KAMU BANKALARI DAHA AVANTAJLI!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler faiz araştırması yaptıklarında özel bankaların faiz oranlarının yüksek olduğunu görüyorlar. Oysa kamu bankaları daha makul faiz oranları ile vatandaşlara kredi kullanma imkanı sağlıyorlar. Bundan dolayı da ihtiyaç kredisi kullanmaya karar verenler Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan bu krediyi kullanmak istiyorlar. Bu şekilde vatandaşlar daha az bir maliyet ile karşılaşabiliyorlar. 

36 AY VADE!

İhtiyaç kredisi kullanırken vatandaşlar 36 aya kadar vade imkanı bulabiliyorlar. Bu süre kesinlikle aşılamıyor. BDDK'nın kararı gereği vade süresi uzatılamıyor. Tüm bankalar kurala uymak zorundalar. Müşteriye özel bir uygulama yapılamıyor.

ZİRAAT BANKASI 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT MALİYET TABLOSU!

Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere banka tarafından aylık yüzde 1,79 oranında kredi faizi uygulanıyor. 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenlerin aylık taksitleri 2.037 TL oluyor. Kullanılan ihtiyaç kredisinin toplam maliyeti ise 73.601 TL şeklinde hesaplanıyor.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank 50 Bin TL kredi kampanyası başlattılar!

HALKBANK 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT MALİYET TABLOSU!

Halkbank'ın ihtiyaç kredisi için uygulanan aylık faiz oranı ise yüzde 1,89 olarak açıklandı. 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya her ay 2.078 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kullanılan kredinin toplam maliyeti ise 75.055 TL oluyor.

VAKIFBANK 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT MALİYET TABLOSU!

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank 50 Bin TL kredi kampanyası başlattılar!

Vakıfbank da ihtiyaç kredisi maliyetine ilişkin bir tablo yayınladı. 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya vade süresince her ay 2.085 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu ihtiyaç kredisi için banka müşterilere aylık yüzde 1,91 oranında faiz uyguluyor. 50 Bin TL ihtiyaç kredisi karşılığında müşteriler 3 yıl boyunca bankaya toplamda 75.087 TL geri ödeme yapıyorlar.