Ziraat Bankası ve Halkbank duyurdu! 25 Bin TL ihtiyaç kredisi bu taksitlerle verilecek!

İhtiyaç kredisi çekmeyi düşünenler için Ziraat Bankası ve Halkbank 25 Bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası başlattılar. 25 Bin TL ihtiyaç kredisi aylık kaç TL taksitlerle verilecek?
Ziraat Bankası ve Halkbank duyurdu! 25 Bin TL ihtiyaç kredisi bu taksitlerle verilecek!

Nakit sıkışıklığı yaşayanlar bankalardan ihtiyaç kredisi çekerek bütçelerinde bir toparlanma etkisi yaratmak istiyorlar. Ancak bunun da bir maliyeti var. Zor durumda kaldıkları için ihtiyaç kredisi çekecek olanlar için çok yüksek maliyetler önemli bir sorun oluyor. Bu sorunu yaşamak istemeyenler ise uygun faizle ihtiyaç kredisi veren bankaları araştırıyorlar.

KAMU BANKALARI AVANTAJLI!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlerin ilk başvurdukları adresler kamu bankaları oluyor. Kamu bankalarının kampanyalarını araştıranlar kendilerine sağlanacak imkanları kapsamlı bir şekilde öğrenebiliyorlar. Hem Ziraat Bankası hem de Halkbank tarafından müşterilere uygun faizli ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı. Bu imkanı değerlendirenler düşük maliyetlerle nakit erişimi sağlayabiliyorlar. Faiz maliyeti düşük olduğu için kredi taksitlerinin tutarı da zorlayıcı olmayabiliyor.

KREDİ FAİZLERİ NE KADAR?

Ziraat Bankası ve Halkbank tarafından müşterilere verilen ihtiyaç kredilerinde uygulanan aylık faizler açıklandı. Buna göre Ziraat Bankası aylık yüzde 1,79 faizle, Halkbank ise aylık yüzde 1,89 faizle ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Bu maliyetler şu anda bankacılık piyasasının maliyet ortalamasına göre uygun olarak değerlendiriliyor.

3 YIL VADE YAPILIYOR!

Ziraat Bankası ile Halkbank tarafından açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyalarına göre müşteriler 36 aya kadar vade ile kredi çekebiliyorlar. Ancak bunun bazı limit sınırlamaları bulunuyor. 50 Bin TL’ye kadar olan tüm limitlerde 36 aya kadar yani 3 yıl vade kullanılabiliyor. Müşteri 50 Bin TL ile 100 Bin TL arası limitlerde ihtiyaç kredisi talep ederse o zaman azami kredi vadesi 24 aya düşürülüyor. 100 Bin TL’nin üzerinde ihtiyaç kredisi çekenler ise en fazla 12 ay vade ile bu krediyi çekme imkanı buluyorlar.

25 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

Ziraat Bankası’ndan 36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çeken müşteriler aylık 1.019 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kullanılan kredinin toplam maliyetinin anapara dahil olmak üzere 36.800 TL olduğu bildirildi.

Ziraat Bankası ve Halkbank duyurdu! 25 Bin TL ihtiyaç kredisi bu taksitlerle verilecek!

Halkbank’tan 36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenler ise aylık 1.039 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti de 37.528 TL olarak açıklandı.