Ziraat Bankası'ndan 0,99 faizli destek kredisi! Bu taksitle 50 Bin TL veriliyor!

Bankalardan kredi çekmek isteyenler yüksek kredi faizlerinden şikayet etseler de kamu bankaları bazı ihtiyaçlar için oldukça düşük maliyetlerle kredi imkanı sağlayabiliyorlar. Ziraat bankası da bu kapsamda aylık 0,99 faizle kredi kullandırıyor.
Ziraat Bankası'ndan 0,99 faizli destek kredisi! Bu taksitle 50 Bin TL veriliyor!

Türkiye’de bankalardan kredi kullanmaya karar verenlerin önlerindeki en büyük engel kredi faizleri oluyor. Ekonomideki belirsizlikler, Türk lirasında öngörülememezlik gibi çekincelerle bankalarda düşük faizli kredi imkanları pek kalmadı. Türk lirası cinsinden kullandırılan kredileri çok riskli değerlendiren özel bankalar ucuz maliyetli kredi açısından bir alternatif olmaktan çıktılar.

KAMU BANKALARI VATANDAŞI DESTEKLİYOR

Vatandaşların finansman ihtiyaçlarını en ucuz maliyetle buldukları bankalar kamu bankaları oldu. Pandemi dönemiyle başlayan bu gelenek halen daha devam ediyor. Devlet kamu bankaları üzerinden vatandaşlara çok ucuz maliyetlerle destek kredileri veriyorlar. Ziraat Bankası da bu kredilerin çekilebileceği bankalardan birisi olurken bankanın destek kredisi kampanyaları içerisinde çok özel bir kredi kampanyası yer alıyor. Ziraat Bankası bu kampanya ile belirli ihtiyaçlara yönelik ucuz finansman desteği sağlıyor.

60 AY VADELİ NAKİT KREDİ!

Türkiye’de bankalar ihtiyaç kredilerini 36 aya kadar, taşıt kredilerini 48 aya kadar ve konut kredilerini de 120 aya kadar vade ile verebiliyorlar. Ziraat Bankası’nın destek kredisi kampanyası kapsamında ise müşteriler 60 aya kadar vade ile bu krediyi çekebiliyorlar. 5 yıla yayılan kredi borcu kolay bir şekilde geri ödenebiliyor. Bu açıdan Ziraat Bankası’nın 60 ay vadeli destek kredisi oldukça avantajlı oluyor.

0,99 FAİZ UYGULANIYOR!

Ziraat Bankası müşterilere belirli koşullarda sağlayacağı kredinin maliyetini de açıkladı. Buna göre aylık 0,99 faizle bu kredi kullanılabiliyor. Oldukça düşük maliyetle nakit desteği alabilen vatandaşların bu imkanı şu anda herhangi bir bankada bulabilmelerinin imkanı yok. Krediyi çekenler devlet desteği ile verilen bu kredide çok düşük bir faiz maliyeti ile karşılaşıyorlar.

50 BİN TL KREDİNİN TAKSİT MALİYETİ!

Ziraat Bankası’na başvuru yaparak aylık 0,99 faizli ve 60 ay vadeli destek kredisini çekmek istediklerini bildirenler için taksit maliyetleri belli oldu. Buna göre 60 ay vadeli 50 Bin TL kredi kullananların aylık taksitleri 1.185 TL oluyor. Bu kredi ise konutların ısı yalıtım masrafları için müşterilere kullandırılıyor.