Ziraat Bankası’ndan anında 50 bin TL ödeme teklifi geldi: Faiz düşük, ödemeler ertelenebilir!

Yeni ayın kredi kampanyasını başlatmış olan Ziraat Bankası, nakde ihtiyacı olanların oldukça işine yarayacak düşük faiz oranıyla kredi başvurularını almaya başladı. İşte Ziraat Bankası’nın kredi kampanyası…
Ziraat Bankası’ndan anında 50 bin TL ödeme teklifi geldi: Faiz düşük, ödemeler ertelenebilir!

Son zamanlarda kampanyaları artan bankalarda özellikle tüketici cephesinde artan nakit ihtiyacından kaynaklı olarak krediler dikkat çekmeye başladı. Bu kapsamda pek çok banka, bu ay itibariyle daha uygun seçenekli kredilerini devreye alarak müşteri çekme yöntemine gitti. O bankalardan biri olan Ziraat Bankası, bir kamu bankası da olması nedeniyle eylül ayı faiz oranını piyasanın altında belirleyerek, nakde ihtiyacı olanlar için yeni bir kampanya başlattı.

Bu ay kredi faiz oranını piyasa koşullarının altında belirlemiş olan Ziraat Bankası, ödemesi kolay bir kredi paketini devreye aldı. Bu kredi paketi hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgi veren Ziraat Bankası, krediye nasıl ve nereden başvuru yapılabileceğine dair açıklama gerçekleştirdi. Ziraat Bankası’nın yazılı olarak gerçekleştirdiği açıklamada kredi şartlarına ilişkin de bilgi yer aldı. İşte Ziraat Bankası’nın kredi kampanyası ve kredi verme koşulları…

ZİRAAT BANKASI GERİ ÖDEME KOŞULLARI

0x0-basvuranlara-50-bin-tl-veriliyor-ziraat-bankasindan-dusuk-faizli-kredi-hamlesi-1684393320230.jpg

Tüm bireysel ihtiyaçların finansmanında kullanabilecek ihtiyaç kredisi vermeye başlamış olan Ziraat Bankası, tutara göre değişmekle birlikte ihtiyaç kredisinin vadesini 36 ay olarak açıkladı. Buna göre 50 bin TL’ye kadar olan tüm kredileri 36 ay taksite bölen Ziraat Bankası, 50 bin 1 TL ile 100 bin TL arasındaki kredileri 24 ay; 100 bin 1 TL ve üzerindeki kredileri için 12 ay taksit yapabileceğini duyurdu. Esnek geri ödemeyi de devreye alan Ziraat Bankası, kişiye özel ödeme planları oluşturmaya başladı.

ZİRAAT BANKASI GÜNCEL FAİZ ORANI

Esnek geri ödeme planları doğrultusunda üç aya kadar ödeme erteleme de sunan Ziraat Bankası, dileyenin istediği gibi krediyi ödeyebilme olanağına sahip olduğunu bildirdi. Kredi kullanımlarında şahsi ya da maddi teminat talep eden bankalardan biri olan Ziraat Bankası, kredileri hayat sigortası il sunacağını da açıkladı. Bu ayın faiz oranını da bildiren Ziraat Bankası, faizlerin yüzde 3,44’ten başladığını ilan etti.