Ziraat Bankası'ndan emeklilere sürpriz! 17.500 TL'lik promosyon paketi açıklandı!

Emeklilere özel bir kampanya düzenlendiğini açıklayan Ziraat Bankası tarafından müşterilere sağlanan imkanlar belli oldu. Buna göre Ziraat Bankası'nın emekli müşterilerine maaş promosyonunun yanında ihtiyaç kredisi imkanı da sağlanıyor.
Ziraat Bankası'ndan emeklilere sürpriz! 17.500 TL'lik promosyon paketi açıklandı!

Türkiye'de emeklilerin önemli bir kısmı asgari ücretten daha düşük bir maaş ile geçimlerini sağlamaya çalışıyorlar. Yaşanan geçim sıkıntısını aşmak için ise bazı dönemsel imkanlar elde edilebiliyor. Emeklilere bankalar son aylarda özel fırsatlar sunuyorlar. Bu fırsatları değerlendirene emekliler ek bir gelir elde edebiliyorlar. Hatta bazı kampanyalar ile ek gelirin dahi üzerinde nakit akışı sağlanabiliyor. Emekliler için özel bir kampanya açıklayan bankalardan birisi de Ziraat Bankası oldu.

EMEKLİLER PROMOSYONA EK NAKİT ÖDEME ALIYORLAR!

Tüm bankalarda emekli maaş promosyonu kampanyası bulunuyor. Bu emekli maaş promosyonu kampanyaları kapsamında emekli müşterilere belirli tutarlar ödenebiliyor. Ancak bu tutarlar artık emeklileri tatmin etmekten çok uzak kaldılar. Bunun yerine emekliler ek imkanlarla ikna olmak istiyorlar. Bu ek imkanlar da özel bankacılık ürünleri oluyor. Ziraat Bankası da emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere çok özel fırsatlar veriyor. 

Ziraat Bankası emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere ödenen maaş promosyonu belli oldu. Banka SGK ile imzalanan ve 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren de yürürlüğe giren protokolde belirlenen asgari tutarlar üzerinden emeklilere maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında Ziraat Bankası şu ödemeleri yapıyor:

-Emekli maaşı 3.500 TL altında olanlara 3.000 TL

-Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL

-Emekli maaşı 7.500 TL ile 10.00 TL arasında olanlara 4.500 TL

-Emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olanlara 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. 

Ziraat Bankası'nın emeklilere sürprizi ise maaş promosyonunda olmuyor. Bunun yanına ek olarak emeklilere piyasanın çok altın bir faiz oranı ile 12.500 TL ihtiyaç kredisi veriliyor. Emekli müşteriler 36 ay vadeli olarak bu krediyi çekebiliyorlar. Kullanılan bu kredinin faiz maliyeti çok düşük olurken aylık taksitleri ise maaş hesabından aydan aya kesilebiliyor. 

Ziraat Bankası'ndan bir emekli müşteri maaş promosyonu olarak 5.000 TL'ye kadar ödeme alabiliyorlar. Bunun üzerine 12.500 TL de ihtiyaç kredisi ekleniyor. Toplamda ise emeklilerin hesaplarına 17.500 TL'lik bir nakit aktarımı yapılıyor.