Ziraat Bankası'ndan okula dönüş hediyesi! Karşılıksız tam 250 TL hediye edilecek

Ziraat Bankası'ndan yapılan son kampanya ile birlikte okul için yapılacak harcamalara özel toplamda 250 TL hediye edileceği öğrenildi.
Ziraat Bankası'ndan okula dönüş hediyesi! Karşılıksız tam 250 TL hediye edilecek

Yaz tatilinin ardından okulların açıldığı ilk günde Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuru ile birlikte tam 250 TL hediye edileceği öğrenildi. Bu kapsamda kırtasiye, giyim ve kitap harcamalarına özel yapılacak olan harcamalardan hediye olarak karşılıksız 250 TL kazanılacağı ifade edildi.

ZİRAAT BANKASI 250 TL VERECEK!

Okula dönüş gününde Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda okul harcamalarına özel tam 250 TL hediye edileceği öğrenildi. Kampanya kapsamında başvuru yapmak isteyen kişiler için banka tarafından "1 Eylül-15 Ekim 2023 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektöründe yer alan üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri her alışverişinize 50 TL, toplam 250 TL Bankkart Lira verilecektir. " şeklinde yapılan duyuru ile birlikte başvuru sürecinde kolay bir şekilde başvuru işlemlerinin tamamlanabileceği öğrenildi.

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU!

Ziraat Bankası tarafından yayımlanan kampanyaya göre katılım sağlayacak olan kişiler için detaylar şu şekilde verildi;

  • Kampanya 1 Eylül-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olup, Kampanyaya katılmak için bankkart com tr'den , Bankkart Mobil uygulamasından veya OKUL yazıp 4757'ye SMS gönderilmelidir. SMS gönderimleri ücretsizdir.
  • Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri her alışverişinize 50 TL, toplam 250 TL Bankkart Lira verilecektir.
  • İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir.
  • Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
  • Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Okulun ilk gününde Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda kampanya kapsamında 250 TL'den faydalanmak isteyen kişilerin Ziraat Bankası'nın online seçeneklerinden başvuru işlemlerini tamamlayabilecekleri öğrenildi. Bu çerçevede yapılan açıklamalara göre resmi internet sitesindeki kampanyalar kısmından ya da mobile bankacılık hesabından kolay bir şekilde başvuru işlemlerinin yapılacağı ifade edildi.