15 Milyonluk Gayrimenkulüm Var Diyen Coşkun Sabah'tan Yeni Açıklama Geldi: Fakirliği Bana Mı Öğretiyorsunuz?

Sevilen şarkıların sesi ünlü müzisyen Coşkun Sabah yapmış olduğu 15 milyon liralık gayrimenkulüm var, beni parası olmayan anlamaz sözleri ile gündeme bomba gibi düşmüştü.
15 Milyonluk Gayrimenkulüm Var Diyen Coşkun Sabah'tan Yeni Açıklama Geldi: Fakirliği Bana Mı Öğretiyorsunuz?

Sevilen şarkıların sesi ünlü müzisyen Coşkun Sabah yapmış olduğu 15 milyon liralık gayrimenkulüm var, beni parası olmayan anlamaz sözleri ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Sözlerinin çarpıtıldığını iddia eden Sabah yine çok konuşulacak açıklamalarda bulunarak aylık giderinin 70 bin lira olduğunu vurguladı. Detaylar haberimizde..

Yapmış olduğu açıklamalar ile gündemdeki yerini koruyan Coşkun Sabah sözlerine açıklık getirdi.



15 MİLYON LİRALIK GAYRİMENKULÜM VAR DEMİŞTİ!



Hatırlanacağı üzere Coşkun Sabah yapmış olduğu açıklamasında “Benim 15 milyonluk gayrimenkulüm varsa bankada 450 bin liram var. Ben üç ay kira almadım. Ben 450 bin lirayı harcıyorum sonra ne olacak. Ne yapayım evleri mi yiyeceğim! Benim demek istediğimi çok parası olan, 50-60 milyon cirosu olan anlar. Parası olmayan ne demek istediğimi anlamaz" sözleri ile gündeme bomba gibi düşmüştü.



Parası olmayan beni anlamaz sözleri ile konuşulan Coşkun Sabah kelimelerinin cımbızla çekildiğini belirterek “Öyle demedim. ‘Parayla işi olmayan beni anlamaz’ dedim. İkisi farklı şeyler. Büyüttüler ve servetimi söylemek zorunda kaldım. ‘3-4 aylık birikimim var’ dedim, bunun neresi yanlış? Bir durum tespiti yaptım. Açıklama yaptığıma pişman oldum" diyerek yeni bir çıkışta bulundu.



Sabah yapmış olduğu yeni açıklamasında "Fakirliği bana mı öğretiyorsunuz? ‘Parayla işi olmayan beni anlamaz’ diyorum. ‘Parası olmayan beni anlamaz’ diye yazmışlar. Benim maddiyatla alakalı sorunum yok” diyerek sözlerinin çarpıtıldığını iddia etti.



Asgari ücretle geçinen çok sayıda insan olduğununun kendisine hatırlatılması üzerine Sabah konunun bununla alakası olmadığını sözlerinin yerinin değiştirildiğini, bu nedenle haksız eleştirelere maruz kaldığnı dile getirdi.



Emlak365.com