3 Yıl Önceki Skandal Murat Başoğlu'nun Peşini Bırakmıyor! Bodrum Gölköy'de Kiraladığı Evi Boşalttı Yeni Ev Arayışına Başladı!

Bundan 3 yıl önce bir skandalla gündeme gelen Murat Başoğlu'nun başı yine o skandalla ilgili olarak derde girdi.
3 Yıl Önceki Skandal Murat Başoğlu'nun Peşini Bırakmıyor! Bodrum Gölköy'de Kiraladığı Evi Boşalttı Yeni Ev Arayışına Başladı!

Bundan 3 yıl önce bir skandalla gündeme gelen Murat Başoğlu'nun başı yine o skandalla ilgili olarak derde girdi. Magazin dünyasını derinden sarsan olayın üzeri kapanmışken Murat Başoğlu'nun Bodrum Gölköy'de kiraladığı evden de taşınmak zorunda kaldığı iddia edildi.

Magazin dünyasında büyük bir skandal ile hatırlanan Murat Başoğlu ile alakalı olarak ilginç bir iddia ortaya atıldı. Yaşanan skandal halen daha hafızlarda yerini korurken Murat Başoğlu, Bodrum sevgisini bastıramayacak Bodrum Gölköy'de bir ev kiraladı. Evde yaşamaya başlayan Murtat Başoğlu komşularının huzursuz bakışları ile rahatsız oldu.



KİRALADIĞI EVDE DAHA FAZLA DURAMADI



Gölköy'de kiraladığı evi kontrat süresi dolmadan boşaltan Murat Başoğlu emlakçıların kapısını çaldı. Başoğlu yine Bodrum'da olmak şartıyle ıssız bir yerde konforlu bir ev kiralamak istiyor.



Murat Başoğlu bundan 3 yıl kadar önce Bodrum'da öz yeğeni ile samimi pozları medyaya yansıyınca 14 yıllık eşi Hande Bermek ile boşanmak zorunda kalmıştı.



YENİ EV ARAYIŞINI SÜRDÜRÜYOR



Skandalın üzerinden yıllar geçse de unutulmayan Murat Başoğlu, nereye gitse karşısına çıkan geçmişi nedeniyle insanların bakışlarından rahatsız olmaya devam ediyor. Başoğlu'nun kiralayacağı yeni evin ıssız bir yerde olmasını istemesi de bundan kaynaklanıyor.



Emlak365.com