Acun Ilıcalı duyurdu! Survivor All Star 2024'ün 3 yarışmacısı belli oldu

Her sene büyük bir merak ve ilgi ile takip edilen Survivor yarışmasında bu sene yarışacak olan yarışmacılar belli olmaya başladı.
Acun Ilıcalı duyurdu! Survivor All Star 2024'ün 3 yarışmacısı belli oldu

Ekranların sevilen yarışma programlarından Survivor, bu sene bomba kadrosu ile yeniden ekranlara geliyor! Ünlü sunucu Acun Ilıcalı tarafından TV8 ekranlarına gelmesi planlanan Survivor All Star 2024'ün yeni kadrosu duyurulmaya başlandı. Şimdiye kadar 3 yarışmacının netleştiği program için seyirciler tarafından şimdiden heyecanlı bekleyiş başladı.

SURVİVOR ALL STAR 2024'ÜN KADROSU BELLİ OLUYOR!

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarda yarışmada yer alacak olan ilk isim "Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya. O bir şampiyon. 2012’de Survivor’ı kazanan Nihat’a All Star’da başarılar diliyorum" şeklinde duyuruldu.

Bununla birlikte ikinci yarışmacının ise "Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’te. Hadi bakalım Nagihan. SMS yok, meydan senin. Görelim bakalım :)" ifadeleri ile ikinci yarışmacının ise belirlendiği ifade edildi.

3. YARIŞMACI DA BELİRLENDİ!

Son olarak Survivor'un üçüncü yarışmacısını da Acun Ilıcalı "Survivor 2017'nin Şampiyonu Ogeday Girişken Survivor All Star 2024'te olacak. Yarışmalara konsantre bir Ogeday'ın iddialı bir yarışmacı olacağından şüphem yok."