AK Parti ve MHP'nin Oy Oranlarına Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Sürpriz Açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılmış olduğu bir programda AK Parti ve MHP'nin oy oranlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
AK Parti ve MHP'nin Oy Oranlarına Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Sürpriz Açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılmış olduğu bir programda AK Parti ve MHP'nin oy oranlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Konuşmasında hem AK Parti'nin hemde MHP'nin oy oranının da düştüğünü öne süren Kemal Kılıçdaroğlu, işsizlik sorunu üzerinden konuyu ele aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Deutsche Welle Türkçe'de Mirgün Cabas'ın pogramına katıldı. Sosyal medya üzerinden de canlı yayımlanan program kapsamında siyaset ve ekonomi konuları üzerinde açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu anket sonuçlarına ilişkin de açıklamalarda bulundu.



AK PARTİ VE MHP'NİN OY ORANLARI ÇOK DÜŞTÜ YORUMU



Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı program kapsamında gündemin önemli başlıklarını tek tek ele aldı.



Yurt içi gelişmelerin yanında yurt dışı operasyonlarına da değinen Kemal Kılıçdaroğlu kendisine sorulan soruları da yanıtlar. Bu kapsamda siyaset gündemine giren Kılıçdaroğlu MHP ile CHP arasında yaşanna bazı gerilimlere değindi.



Kılıçdaroğlu bu noktada parti olarak almış oldukları kararları açıklayarak Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına değindi. Devlet Bahçeli'nin kendilerini hedef almasını doğal bulduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu AKP'yi eleştiremeyeceğine göre bizi eleştirmesi gayet normal dedi.



İşte Oy Oranları Açıklaması



"İttifak değil bir koalisyon var aslında. Her dediğini onlara yaptıran bir tablo var önümüzde. Ben ve arkadaşlarım MHP'nin söylemlerine cevap vermemeye gayret ediyoruz. İktidarın küçük ortağı, tabanına oynuyor ama son veriler şunu gösteriyor bırakın tabandan oy almayı hem AKP'nin hem MHP'nin oylarında düşüş var. Çünkü ikisi de birbirine destek veriyor. İşsizlikte artış varsa MHP'nin de suçu var."



Emlak365.com