AK Parti'den Yeni Kısıtlama Olacak Mı? Sorusuna Yanıt Geldi

Son dönemlerde artan koronavirüs vaka sayısının ardından yeni önlemler alınıp alınmayacağı merak ediliyordu.
AK Parti'den Yeni Kısıtlama Olacak Mı? Sorusuna Yanıt Geldi

Son dönemlerde artan koronavirüs vaka sayısının ardından yeni önlemler alınıp alınmayacağı merak ediliyordu. Hükümetin yeni bir kısıtlama uygulayıp uygulamayacağı gündemde sıkça konuşulurken AK Parti'den konuya ilişkin resmi açıklama geldi.

Koronavirüs ile mücadele sürecinde ilk aşamanın tamamlanmasının ardından vaka sayılarında 900 seviyesinin altı görülmüştü.



Sokağa çıkma yasaklarının kaldırılması, çok sayıda işletmenin açılması ve bu alanda atılan diğer adımların ardından son günlerde vaka sayılarında yeniden 1500'lü rakamların üzeri görülmüştü.



AK PARTİ'DEN YENİ ÖNLEM AÇIKLAMASI



Vaka sayılarında yaşanan bu artışın ardından konuya ilişkin bir önlem olup olmayacağı AK Parti'ye soruldu.



AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrasında açıklamalarda bbulundu. Konuşmasının önemli bir bölümünde MYK toplantısında ele alınan kararlara dair bilgi veren Ömer Çelik koronavirüs önlemlerine değindi.



Bu noktada devam eden süreci değerlendiren Ömer Çelik bir basın mensubu tarafından sorulan bu süreçte yeni önlemler olacak mı? sorusuna yanıt verdi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik bu soruya şu anda açıklanan ve uygulanacak yeni önlem olmadığını söyleyerek yanıt verdi.



Emlak365.com