Akaryakıt harcamalarına nefes aldıracak kampanya! Bu bankadan akaryakıt alışverişlerine 130 TL indirim!

Artan akaryakıt fiyatlarına karşı direnmeye çalışan vatandaşa Denizbank’tan nefes aldıracak kampanya geldi. Akaryakıt fiyatlarına karşı müşterilerine finansal destek sağlamak isteyen Denizbank kampanyasını duyurdu.
Akaryakıt harcamalarına nefes aldıracak kampanya! Bu bankadan akaryakıt alışverişlerine 130 TL indirim!

Denizbank tarafından akaryakıt alanında oldukça dikkat çeken bir kampanya duyuruldu. ÖTV ve KDV oranlarının arttırılması ile birlikte oldukça artan akaryakıt fiyatlarına karşı Denizbank müşterilerine destek olacak yeni kampanyasını duyurdu.

Denizbank müşterilerine Denizbank kartları ile yapacakları akaryakıt harcamalarına özel 130 TL indirim haberini duyurdu. Akaryakıt fiyatlarının oldukça artması ile bu gibi kampanyaları sıkı takip eden vatandaşlara Denizbank’ın kampanyası ilaç gibi geldi. İşte akaryakıt kampanyasının tüm detayları…

AKARYAKITTA İNDİRİM DENİZBANK İLE GELİYOR!

Akaryakıt fiyatlarının değişen ÖTV ve KDV oranları sonrasında oldukça artması vatandaşın belini büktü. Akaryakıt fiyatlarında bir destek, bir indirim bekleyen vatandaşa indirim bu sefer Denizbank’tan geldi. Denizbank akaryakıt kapsamında yaptığı kampanyası ile oldukça dikkat çekti. Müşterilerine özel duyurduğu kampanyasında Denizbank akaryakıt harcamalarına özel indirim yapılacağını belirtti.

Denizbank akaryakıt harcamalarında artan fiyatlara karşı müşterilerine bu kampanyası ile destek olmayı hedefliyor. 16 Ağustos tarihinde başlayan akaryakıt kredisinin başvurularının son tarihini 30 Eylül olarak belirten Denizbank müşterilerine 4 defa akaryakıt harcaması yapmaları takdirinde 130 TL indirim kazanacaklarını belirtti. Bunun yanı sıra 4 Ekim ile 4 Kasım tarihleri arasında olan 5. Harcamalarına ise yine 130 TL vereceğini açıkladı.

KAMPANYA KOŞULLARI

Denizbank kampanyasının koşulları arasında şunları belirtti.

  • Tüketicilerin kampanya dahilinde 4 defa 500 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapmaları gerekmekte
  • Denizbank Net Kartların kampanya dahilinde olmadığı
  • Kampanyaya SMS veya Denizbank mobil şube üzerinden katılım sağlanabilecek
  • 30 Eylül tarihine kadar başvurular sürebilecek
  • Kampanyanın kazanılan indirimlerin geçerlilik süresi ise 4 Ekim ile 4 Kasım arasında olacak
  • Taksitli işlemler, bonus puan kullanımı, sanal kart veya mail order işlemleri ile yapılan harcamalar kampanya dahilinde olmayacak.