Ali Ağaoğlu 'na Büyük Şok: 6 Milyon Liralık Lüks Aracını Şantiyede Fareler Kemirdi!

Uzun süredir kameralardan uzak durması nedeni ile Ali Ağaoğlu nerede, şimdi ne yapıyor sorularının gündeme gelmesine neden olan Ali Ağaoğlu lüks araç tutkusu ile tanınıyordu.
Ali Ağaoğlu 'na Büyük Şok: 6 Milyon Liralık Lüks Aracını Şantiyede Fareler Kemirdi!

Uzun süredir kameralardan uzak durması nedeni ile Ali Ağaoğlu nerede, şimdi ne yapıyor sorularının gündeme gelmesine neden olan Ali Ağaoğlu lüks araç tutkusu ile tanınıyordu. Ünlü müteahhit ve Ağaoğlu Şirketler Grubu sahibi Ali Ağaoğlu'nun AGA plakalı 'Rolls Royce Phantom markalı lüks aracını şantiyede farelerin kemirdiği ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Bir dönem sürekli olarak lüks yaşantısı ile magazin basınına gündem olan Ali Ağaoğlu uzun süredir kameralardan uzak durmaya çalışıyordu.



Sahip olduğu serveti ile sık sık konuşulan Ali Ağaoğlu yapmış olduğu konut projeleri kadar lüks araba lüks araba koleksyiyonu ile de konuşulan Ağaoğlu'nun sahip olduğu 6 milyon liralık lüks aracının şantiyede fareler tarafından kemirildiği ortaya çıktı.



LÜKS ARACINI ŞANTİYEDE BIRAKTIĞINA PİŞMAN OLDU!



İddialara göre ünlü müetahhit Ali Ağaoğlu lüks aracı ile Bodrum'da tatil yaparken 16 Temmuz 2020 tarihinde gelen telefon üzerine bazı işlerini halletmek üzere İstanbul'a dönmek zorunda kaldı.



İstanbul'a gidiş için uçak seyahatini tercih eden Ali Ağaoğlu 6 milyon liralık Rolls Royce Phantom markalı lüks aracını başına bir şey gelmemesi için Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan Güllük şantiyesinde bulunan bekçilere teslim etti.



Teslimin ertesi günü şantiye bekçisi tarafından aranan Ali Ağaoğlu büyük bir şok yaşadı. Bekçinin şantiyede bulunan farlerin arabasını kemirdiğini söylemesi üzerine büyük şok yaşayan Ağaoğlu hemen şantiyeye çekici araç yollayarak lüks arabasını gerekli onarımların yapılmasını sağlamak üzere İstanbul'da ki servisine yönlendirdi.



Ali Ağaoğlu 'na Büyük Şok: 6 Milyon Liralık Lüks Aracını Şantiyede Fareler Kemirdi!



Yapılan ilk incelemede aracın kompresör ve elektrik bağlantı kablolarının fareler tarafından kemirilerek hasar verildiği tespit edildi.



Emlak365.com