Ali Şen'in Oğlu Adnan Şen Amerika'da Coranaya Karşı Hijyen Odalı Lüks Malikanesini Dudak Uçuklatan Fiyatla Sattı!

Fenerbahçe'nin efsane yöneticilerinden Ali Şen'in oğlu Adnan Şen Amerika'da emlak piyasasını sallamaya devam ediyor.
Ali Şen'in Oğlu Adnan Şen Amerika'da Coranaya Karşı Hijyen Odalı Lüks Malikanesini Dudak Uçuklatan Fiyatla Sattı!

Fenerbahçe'nin efsane yöneticilerinden Ali Şen'in oğlu Adnan Şen Amerika'da emlak piyasasını sallamaya devam ediyor. Yaptığı lüks konutlar ile adından söz ettiren Adnan Şen Corona’ya karşı en hijyenik yapı seçilen lüks malikane haberleri ile yeniden ABD basını tarafından haber yapıldı. Detaylar haberimizde...

Oğlunu elim bir kazada kaybeden Adnan Şen ile eşi Begüm Şen diğer oğulları ile beraber Amerika'ya taşınma kararı almıştı.



Türkiye'den uzaklaşmak isteyen çitf oğullarının eğitim hayatı için geldikleri Amerika'ya yerleşerek burada emlak işine girdi.



ADNAN ŞEN'İN İNŞAAT ŞİRKETİ REKOR SATIŞLAR YAPIYOR, AMERİKA'DA HABER OLMAYA DEVAM EDİYOR!



Hatırlanacağı üzere bundan kısa bir süre önce Adnan Şen Amerikalı zenginlerin yaşadığı Beverlly Hills'te lüks bir villa üretmiş, villanın sahip olduğu özellikler ve satış fiyatı çok konuşulmuştu.



3 senedir Amerika' da yaşayan Adnan Şen ile Begüm Şen'in ortakları ile yürüttükleri inşaat projeleri yarattıkları sansosyonel haberler ile takip edilmeye devam ederken 75 milyon dolara satılan lüks malikaneden sonra 19 milyon dolara yeni bir satış daha yaptı.



Corona’ya karşı en hijyenik yapı ödülünü aldığı belirtilen lüks malikanede kapıda ateş ölçer cihaz, hijyen odası, dezenfekte bölümü, kapalı otoparkta özel galoş sistemi gibi çok sayıda özellik bulunuyor.



Fox Business kanalı tarafında haber yapılan Adnan Şen'in lüks konut satışları ülkede gündem olmaya devam ediyor.



Emlak365.com