Altan Erkekli'nin Konut Kredisi Taksitini Ödemekte Zorlanıyorum Dediği Evi 1 Milyon Lira Çıktı!

Tüm sanatçıların bir eli yağda bir eli balda değil diyerek çok konuşulacak açıklamalara imza atan Altan Erkekli'nin konut kredisi çekerek satın aldığı ev yeniden gündeme geldi.
Altan Erkekli'nin Konut Kredisi Taksitini Ödemekte Zorlanıyorum Dediği Evi 1 Milyon Lira Çıktı!

Tüm sanatçıların bir eli yağda bir eli balda değil diyerek çok konuşulacak açıklamalara imza atan Altan Erkekli'nin konut kredisi çekerek satın aldığı ev yeniden gündeme geldi. Erkekli tarafından hala konut kredisi borcu ödüyorum, 63 yaşındayım artık borç düşünmek istemiyorum diyerek isyan ettiği evin değeri beraberinde yeni tartışmaları getirdi. Detaylar haberimizde...

Ekranların sevilen yüzü Altan Erkekli yapmış olduğu açıklamalar ile yeniden gündeme geldi.



SANATÇILARIN BİR ELİ YAĞDA BİR ELİ BALDA DEĞİL DEDİ, EVİNİN DEĞERİ 1 MİLYON DOLAR ÇIKTI!



Altan Erkekli yapmış olduğu açıklamasında "Biz hep kısıtlı bütçeler aldık. Hiç gece hayatım, kumarım olmadı. Tek evim var, başka hiçbir şeyim de yok zaten. Şu borcum bitsin artık. 63 yaşımda, her gece onları düşünmekten bıktım" diyerek çok konuşulacak bir açıklamaya imza atmıştı.



Konu hakkında ilk tepki yine sanat camiasında gelmiş, Oyuncu Talat Bulut, "Ah canım Altan Erkekli kıyamam sana. Bu yüzden sen akbil kullanıyorsun.Her filmde oynamana rağmen 1.000.000 $ evin borcunu ödemek de çok zor. Ömrün uzun olsun" diyerek Erkekli'yi eleştirmişti.



BANKA KONUT KREDİSİ HAYAT SİGORTASI YAPTIRMAMIŞ!



Konunun yeniden gündeme gelmesi üzerine Altan Erkekli yeni bir açıklama yaparak evini son durağım diyerek "800 bin liraya aldım, içini de tadilat yaptırdık onunla baya büyük bir meblağ tuttu, 10 sene konut kredisi çekerek aldım" dedi. Yani Talat Bulut tarafından ortaya atılan 1 milyon dolar iddiasını yalanladı.



Bankanın kendisine evi alırken konut kredisi hayat sigortası yaptırmadığını da öğrendiğini belirten Erkekli bu nedenle de artık ölürsem öleyim diye düşünmediğini dile getirdi.



Emlak365.com