CHP Genel Başkanlığı Aday Olmayan Muharrem İnce'den Yeni Parti Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi'nin önde gelen isimlerinden olan Muharrem İnce için siyasi gündemde yeni iddialar ortaya atılmıştı.
CHP Genel Başkanlığı Aday Olmayan Muharrem İnce'den Yeni Parti Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi'nin önde gelen isimlerinden olan Muharrem İnce için siyasi gündemde yeni iddialar ortaya atılmıştı. Muharrem İnce yeni parti kuracak iddialarına ilişkin tartışmalara yönelik bir açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz günlerce Cumhuriyet Halk Partisi'nde Olağan Genel Kongresi düzenlendi.



Daha önceki kongrelerde olduğu gibi genel başkanlık için Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısında yer almadı. Muharrem İnce'nin bu adımına ilişkin ise çeşitli senaryolar gündeme getirildi. Bu senaryolardan bir taneside Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağı iddiaları oldu.



MUHARREM İNCE YENİ PARTİ Mİ KURACAK?



Siyaset gündeminde ve basında bu konunun sık bir şekilde dile getirilmesinin ardından konuya dair ilk açıklama geldi.



Bir önceki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday olan ve yüzde 30 dolayında oy alan Muharrem İnce, parti kuracak iddialarına kendi sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Bayrama ilişkin bir açıklamada bulunan Muharrem İnce bu konuya dair de şu ifadeleri kullandı.



"Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım, açıklama yapmadım. Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım. Herkese iyi bayramlar."



Emlak365.com