Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika ekonomi mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün yapılan son dakika açıklaması ile birlikte ekonomi hakkında mesajlar verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika ekonomi mesajı!

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Yeni müjdelerden bahseden Erdoğan, savunma sanayi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İLK ATIŞ TESTİNİ BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİRDİK!

"Savunma ihracatımızda Atak'tan Aksungur'a, TGC Anadolu'dan Milgem'e savunma sanayinde asırlık başarılarımızla ülkemizi askeri imkan ve yetenekler bakımından en üst lige çıkardık. Teknofest Ankara'da İHA ve SİHA'ların bulunduğu pek çok ürünümüz sergileniyor. Gençlerimizi Teknofest Ankara'yı ziyaret ederek savunma sanayimizi görmeye davet ediyorum. Kaan ile ilgili müjdemizi paylaşmıştık. 2023 bitmeden uçağımızın havalandığını göreceğiz. Siper'in ilk atış testini başarı ile gerçekleştirdik. İnşallah yakında olmadık bahane sürerek bize hava savunma sistemi vermeyenlere hava savunma sistemi satacak noktaya geleceğiz. Kızılelma'nın testlerini tamamlayarak onu da ordu envanterine katmak istiyoruz. Buna da ulaşacağımıza şüphe duymuyoruz. 40 yıldır terör örgütü ile mücadele eden ülkeyiz. Vatan toprağında ameliyat yaptırmamak için binlerce evladımızı şehit verdik. Emperyalist güçlere boyun eğmedik."

EKONOMİ MESAJI

Ekonomi hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Erdoğan, "Piyasa zamanla aldığımız tedbirlerle dengeye oturacak. Fahiş fiyat balonunun zamanla söndüğünü görüyoruz.

Vatandaşın aşını, işini, ekmeğini koruması ve büyütmesi önceliklerimizin başındadır. Elde ettiğimiz kazanımlarımızdan geriye gidişe asla izin vermeyeceğiz." şeklinde ifadelere yer verildi.