Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sonra Ak Parti'nin Başına Kim Gelecek? Soylu, Fahrettin Koca, Berat Albayrak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra Ak Parti'nin başına kimin geçmesi gerektiğine ilişkin bir anket düzenlendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sonra Ak Parti'nin Başına Kim Gelecek? Soylu, Fahrettin Koca, Berat Albayrak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra Ak Parti'nin başına kimin geçmesi gerektiğine ilişkin bir anket düzenlendi. Ankette Berat Albayrak, Fahrettin Koca, Süleyman Soylu, Binali Yıldırım gibi isimler yer aldı. İşte bu alanda öne çıkan isim ve anket sonucu oy oranları.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra AK Parti'nin başına kimin geçmesi gerektiğine ilişkin bir anket araştırması yapıldı.



Siyasi gündemin uzun zamandır üzerinde konuştuğu konulardan olan bu soruya ilişkin yapılan araştırma Artıbir Araştırma Şirketi tarafından gerçekleştirildi. Söz konusu araştırma şirketi tarafından Türkiye Gündemi adı altında gerçekleştirilen araştırma sonuçlarında dikkat çeken isimler ön plana çıktı.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AK PARTİ'NİN BAŞINA GEÇECEK İSİM



Artıbir Araştırma Şirketi'nin hazırladığı "Türkiye'nin Gündemi" araştırmasında vatandaşlara tek bir soru soruldu. Şirket vatandaşlara "Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra AK Parti'nin başına kim geçmeli?" sorusunu yöneltti.



Gerçekleştirilen bu araştırma sonuçlarında ise öne çıkan isim İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca oldu.



Ankete katılan vatandaşların yüzde 38.2'si Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra partinin başına Süleyman Soylu'nun geçmesi gerektiğini söyledi. Ankete göre ikinci sırada yer alan isim ise yüzde 17.8'lik oy oranıyla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca oldu.



Berat Albayrak Listede 3. Sırada



Söz konusu anket araştırmasında AK Parti'nin başına Berat Albayrak geçmeli diyenlerin sayısı ise yüzde 5.4 oldu. Bunun yanında soruya "hiç kimse" yanıtını verenlerin oranı ise yüzde 21 oldu.



Emlak365.com