Defne Samyeli İle Ev Sahibi Arasındaki Düello Devam Ediyor! Ev Sahibinin Meydan Okumasına Ünlü İsimden Yanıt Gecikmedi!

Magazin dünyasında bir süredir gündem olan Defne Samyeli ile ev sahibi Yusuf Araz arasındaki polemik tüm hızıyla sürüyor.
Defne Samyeli İle Ev Sahibi Arasındaki Düello Devam Ediyor! Ev Sahibinin Meydan Okumasına Ünlü İsimden Yanıt Gecikmedi!

Magazin dünyasında bir süredir gündem olan Defne Samyeli ile ev sahibi Yusuf Araz arasındaki polemik tüm hızıyla sürüyor. Ev sahibinin açıklamaları karşısında Defne Samyeli de sessiz kalmadı ve problem olan evden taşınacağını açıkladı.

Türkiye'de magazin dünyası bir süredir Defne Samyeli ile ev sahibi Yusuf Araz arasındaki polemik ile meşgul oluyor. Defne Samyeli'den 1,5 yıldır kira alamadığını söyleyen Yusuf Araz, kirasını ne yaptıysa alamdığını söyleyerek polemiğin fitilini ateşledi.



DEFNE SAMYELİ TEHDİT EDİLDİ Mİ?



Defne Samyeli'den kira alamadığını söyleyen Yusuf Araz, avukatı aracılığı ile yasal işlemleri başlattı. Ancak Defne Samyeli'nin kendisini gazetelere konu edeceğini söyleyerek tehdit ettiği iddiası konuya başka bir yön kazandırdı.



İKİLİNİN POLEMİĞİ DEVAM EDİYOR



Ev sahibi Yusuf Araz'ın kendisinin kişilik haklarına zarar verdiğini belirten Defne Samyeli, Yusuf Araz hakkında mahkeme sürecini başlatmıştı. Karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi olan ikilinin arasındaki polemlik gazete sütunlarını süslemeye devam ediyor.



Ev sahibi Yusuf Araz, kirasının ödendiğinin ispat edilmesi durumunda ödenen miktarı geri vereceğini ve 10 yıl da Defne Samyeli'den kira almayacağını açıklaması geçtiğimiz günde magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.



TAŞINACAK AMA...



Defne Samyeli bu açıklamanın ardından bir süre sessiz kalsa da bugün suskunluğunu bozdu. Taşınmayı düşündüğünü söyleyen Defne Samyeli, “Artık bu meseleden çok sıkıldım. Bir taraftan taşınmak istiyorum diğer taraftan ise elimden geleni yapmak zorundayım. Gazetelere konuşurum diyerek beni tehdit etti malum şahıs. Ben bu tür tehditlere pabuç bırakmam, sonuna kadar bunun hesabını sormak için elimden geleni yapacağım.” dedi.



Emlak365.com