Ebru Şancı'ya Dedesinden Kalan Eminönü Gedikpaşa'daki 120 Dükkanlık İki Han İçin Miras Davası Sona Erdi!

Ebru Şancı'nın 12 yıl önce vefat eden dedesinden kalan Eminönü Gedikpaşa'daki 120 dükkanlı 2 han için görülen miras davasında uzlaşma sağlandı.
Ebru Şancı'ya Dedesinden Kalan Eminönü Gedikpaşa'daki 120 Dükkanlık İki Han İçin Miras Davası Sona Erdi!

Ebru Şancı'nın 12 yıl önce vefat eden dedesinden kalan Eminönü Gedikpaşa'daki 120 dükkanlı 2 han için görülen miras davasında uzlaşma sağlandı. Dedesinin ikinci eşinin hanlardan hak istemesi ile açılan davada taraflar uzlaşmaya vardı.

Ünlü isim Ebru Şancı'nın dedesinden kalan miras ile alakalı olarak görülen davada uzlaşmaya varıldı. Eminönü Gedikpaşa'da bulunan 120 dükkanlı iki handa mirasçı olan Ebru Şancı'nın başı dedesinin ikinci eşiyle sıkıntıya girmişti. Dedesinin ikinci eşi hanlardan birisinin kendisine verilmesini isteyince taraflar mahkemenin yolunu tuttu.



765.000 TL'YE UZLAŞTILAR



2010 yılından beri devam eden miras davası uzlaşmayla sonuçlandı. Ebru Şancı ve diğer 3 mirasçı karşı tarafla 765.000 TL karşılığında uzlaştılar.



SATIŞIN DÖRTTE BİRİ EBRU ŞANCI'YA KALACAK



İki han kısa bir süre içerisinde satışa çıkarılacak ve bu satıştan elde edilecek olan gelirin dörtte biri miras hakkı olarak Ebru Şanc'ya kalacak.



DEDESİNİN MİRASINA SAHİP ÇIKTI



Miras davası ile alakalı olarak konuşan Ebru Şancı dedesinin mirasına sahip çıktığını belirterek, “Zamanında dedem Malatya'nın Pötürge ilçesinden İstanbul'a geldiğinde o hanlarda hamal olarak çalıştı. Yıllarca alın terini dökmüş veardından hamal olduğu hanı satın almış. Bununla da kalmamış bir han da kendisi yaptırmış. Ben dedemin alın terine sahip çıktım.” dedi.



Emlak365.com