Etimesgut Havalimanı'na nasıl gidilir? Teknofest Ankara ulaşım noktaları

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da düzenlenecek olan Teknofest için nasıl ulaşım sağlanabileceği konusunda merak edilenler araştırılmaya başlandı.
Etimesgut Havalimanı'na nasıl gidilir? Teknofest Ankara ulaşım noktaları

Ankara'da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile düzenlenecek olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST için heyecanlı bekleyiş artmaya başladı. 30 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan bu festival için araştırmalar yapılmaya başlanırken vatandaşlar tarafından en çok merak edilenler arasında festival için nasıl hangi ulaşım yollarının kullanılabileceği oldu.

ETİMESGUT HAVALİMANINA NASIL GİDİLİR?

Konu hakkında gelen bilgilere göre festivalin Etimesgut Havalimanı'nda düzenleneceği öğrenildi. Ankara'da bulunan ve Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST için Etimesgut ilçesine gitmek isteyen kişiler tarafından ulaşımın nasıl sağlanacağı hakkında merak edilenler de artmaya başladı. Havalimanına ulaşım yolları ise başlıca şu şekilde verildi;

Kızılay'dan gitmek isteyen kişilerin Başkentray'ı kullanabilecekleri ifade edildi. Buradan yapılan yolculukta ise kişilerin 'Hava Durağı'nda inmelerinin gerektiği öğrenildi.

Ulus'tan otobüs ile ulaşım sağlamak isteyen kişilerin ise 527- 536- 505- 520 -523- 533- 536- 514- 515 numaralı EGO otobüsleri ile ulaşım sağlaması gerekmektedir.