Gayrimenkul Sektörünün Önemli İsimlerinden Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Eski Üyesi Ali Seydi Karaoğlu Hayatını Kaybetti!

Emlak sektörüne yapmış olduğu katkılar ve değerli yılların ardından hayatını kaybeden Ali Seydi Karaoğlu, Emlak Konut GYO ile de önemli çalışmalara imza atmayı başarmıştı.
Gayrimenkul Sektörünün Önemli İsimlerinden Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Eski Üyesi Ali Seydi Karaoğlu Hayatını Kaybetti!

Emlak sektörüne yapmış olduğu katkılar ve değerli yılların ardından hayatını kaybeden Ali Seydi Karaoğlu, Emlak Konut GYO ile de önemli çalışmalara imza atmayı başarmıştı. Ardında emlak sektörüne bıraktığı önemli çalışmalar kaldı..

Emlak sektörüne göstermiş olduğu destekleri ile dikkat çeken ülkemizin önemli gayrimenkul çalışmaları ile ön plana çıkmış ismi emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Eski Üyesi Ali Seydi Karaoğlu’ndan kötü haber geldi. Emlak sektörünün önemli isimlerinden birisi olarak anılan Karaoğlu hayatını kaybetti.



Ali Seydi Karaoğlu Kimdir?



Çalışma hayatına ve sektöre ilk olarak Arsa Ofisi Genel Müdürlüğü içerisinde başlayan Ali Seydi Karaoğlu bu süreçte TOKİ’de de önemli görevlerde bulundu. Ardından emlak Konut GYO’da uzun yıllar emlak sektörüne emek verdiği belirlendi. Yönetim Kurulu üyeliğinin ardından son zamanlarda da OYAK Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü sorumluluğunu yönettiği biliniyordu.



Ülkenin en planlı toplu alanlarından olan Ankara Eryaman, İstanbul Halkalı Toplu Konut alanlarında da arsa yönetimi ve kamulaştırma konularında önemli çalışmalara imza attı. Pek çok il bazında kentsel dönüşüm çalışmalarına öncülük ettiği biliniyor. Kamu kurumlarının da ihtiyacı olan kurumsal binaların da yapımı sırasında finansman sağlayarak önemli süreçlere ön ayak olduğu biliniyor.



2009 ile 2015 yılları arasında altın çağlarında Emlak Konut GYO ile yaşayan Karaoğlu burada arsa geliştirme süreci hakkında önemli çalışmalar yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan emlak sektörünün dev isimlerinden olan Karaoğlu hayata gözlerini yumdu. Ölüm haberi sektörde derin üzüntüye neden oldu.



Cenazesi dün Ataköy mezarlığında kılınan ikindi namazının ardından defnedildi. Şimdilerde ardında bırakmış olduğu çalışmalar ve emlak sektörü için gerçekleştirdiği katkılar konuşuluyor.



emlak365.com