Hazal Kaya Ve Ali Atay Çifti 4 Milyon TL'ye Zekeriyaköy'de Satın Alınacak Ev Bulamayınca Beykoz Acarkent'te Kiracı Olmaya Devam Etme Kararı Verdiler

Ünlü oyuncu Hazal Kaya ile yine oyuncu olan eşi Ali Atay'ın yeni bir ev almak için ayırdıkları bütçe yetersiz kalınca kiracı olmaya devam etme kararı verdiler.
Hazal Kaya Ve Ali Atay Çifti 4 Milyon TL'ye Zekeriyaköy'de Satın Alınacak Ev Bulamayınca Beykoz Acarkent'te Kiracı Olmaya Devam Etme Kararı Verdiler

Ünlü oyuncu Hazal Kaya ile yine oyuncu olan eşi Ali Atay'ın yeni bir ev almak için ayırdıkları bütçe yetersiz kalınca kiracı olmaya devam etme kararı verdiler. Zekeriyaköy'de oturan ünlü çift yeni bir ev alamayınca Beykoz Acarkent'te ev kiralayıp oraya taşındılar.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya ile yine kendisi gibi ünlü oyuncu eşi Ali Atay ile yeni bir ev satın alıp kiracılıktan kurtulmak istediler ama ayırdıkları bütçe buna yeterli gelmeyince kiracı olmaya devam etme kararı aldılar.



4 MİLYON TL BÜTÇE ZEKERİYAKÖY'DE EV ALMAYA YETMEDİ!



Ali Atay ve Hazal Kaya çifti oğulları Fikret Ali'nin doğmasıyla çekirdek bir aile haline geldiler. Kiracılıktan kurtulmak isteyen çift hayallerine uygun olarak bir ev satın almak amacıyla 4 Milyon TL bütçe ayırdılar. Zekariyaköy'de oturan çift emlakçılara haber vererek oturdukları yerde ev satın almak istediler ancak bütçeleri buna yeterli olmadı.



EV ALAMAYAN ÇİFT BEYKOZ ACARKENT'E TAŞINDI!



Bütçelerini aşan ev fiyatları ile karşılaşan Hazal kaya ve Ali Atay çifti kiracı olmaya devam etmeye karar verdiler. Zekeriyaköy'den de taşınan ünlü çift Beykoz Acarkent'te bir ev kiralayarak oraya taşındılar. Arkadaşlarının Acerkent'te oturuyor olmaları bu tercihlerinde etkili oldu.



ZEKERİYAKÖY'DE BOŞALTTIKLARI EVİ YİNE ÜNLÜ BİR İSİM KİRALADI!



Öte yandan Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin Zekeriyaköy'de boşalttıkları ev yine ünlü bir isim tarafından kiralandı. Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun gençliğini oynayan İsmail Filiz evin yeni kiracısı oldu.



Emlak365.com