Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu 15 Milyon Liralık Mirası ve Mal Varlığını O Vakfa Bağışlamış!

Canlandırdığı Huysuz Virjin tiplemesi ile bir döneme damgasını vurun sivri diline rağmen ekranların sevilen ismi olmayı başaran Seyfi Dursunoğlu tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.
Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu 15 Milyon Liralık Mirası ve Mal Varlığını O Vakfa Bağışlamış!

Canlandırdığı Huysuz Virjin tiplemesi ile bir döneme damgasını vurun sivri diline rağmen ekranların sevilen ismi olmayı başaran Seyfi Dursunoğlu tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Sahne çalışmalarından kazandığı para ile 15 milyon liralık servet yapmayı başaran Dursunoğlu'nun tüm mal varlığını bağışladığı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Hayat verdiği Huysuz Virjin tiplemesi ile kendisine geniş bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Seyfi Dursunoğlu canlandırdığı karakterin tam tersine beyfendi kişiliği ile milyonlarca kişinin kalbine taht kurmuştu.



Sivri diline rağmen kendisini sevdirmeyi başaran Seyfi Dursunoğlu yapmış olduğu sahne, gazino çalışmaları, reklam filmleri ve televizyon programları ile hatırı sayılır bir servet elde etmişti.



HUYSUZ VİRJİN SEYFİ DURSUNOĞLU TÜM MİRASINI ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME VAKFI'NA BAĞIŞLAMIŞ!



Bir döneme damga vuran ve dönemin gazino programlarının vazgeçilmezi haline gelen Huysuz Virjin daha sonra ekrana geçiş yapmış, çok sayıda reklam filminde ve şov programında yer almıştı.



Sahne çalışmaları ile hatırı sayılır bir servet edinen ünlü ismin elde ettiği mirası Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı'na bıraktığı öğrenildi. Zaten hayattayken vermiş olduğu röportajlarında da tüm mirasını öldükten sonra Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfına bırakmak istediğini söyleyen Seyfi Dursunoğlu bu hareketi ile öldükten sonra da alkış topladı.



Ünlü ismin vakfa 15 milyon lira değerinde para ve taşınmaz mal bıraktığı öğrenildi.



Emlak365.com