İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Duyurdu: Dudullu Bostancı Metrosu İçin Aranan Kredi Bulundu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile gerekli kredi tutarı bulunamadığı için zorunlu olarak durdurulan metro hattı için finansman desteğini buldukları müjdesini verdi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Duyurdu: Dudullu Bostancı Metrosu İçin Aranan Kredi Bulundu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile gerekli kredi tutarı bulunamadığı için zorunlu olarak durdurulan metro hattı için finansman desteğini buldukları müjdesini verdi. Dudullu Bostancı metrosu için çalışmalar yeniden başlıyor...

İstanbulluların ulaşım çilesini bitirecek metro hattı projeleri üzerinde çalışmalar devam ediyor.



Konu hakkında açıklamada bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gereken kredi desteği bulunamadığı için durdurulan Dudullu Bostancı metrosu için müjdeli haber verdi.



DUDULLU BOSTANCI METROSU İÇİN ÇALIŞMALAR YENİDEN BAŞLAYACAK!



Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden özel bir video yayımlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "İstanbullulara bir güzel haber daha.



Gerekli krediyi bularak durdurulmuş bir metro hattının daha yapımına başladık. Dudullu Bostancı metrosu bittiğinde 200 bin yolcuya hizmet edecek" diyerek Dudullu Bostancı metrosu için ihtiyaç duyulan kredi tutarını bulduklarını duyurdu.



Dudullu, Bostancı, Marmaray, Üsküdar, Ümraniyet, Çekmeköy'ü birbirine kuzey güney aksında bağlayan çok önemli bir hat olan Dudullu Bostancı metrosu bu nedenle büyük bir öneme sahip. 2016 senesinde başlayan proje 2018 yılında ayrılan ödeneğin bitmesi sonucunda durdurulmuştu.



Proje yatırım programına alınarak kredi onayı elde edilirken duran hatta çalışmalar bu hafta başı itibari ile yeniden çalışmalara başlandı.



Emlak365.com