İbrahim Tatlıses Oğlundan Şikayetçi Oldu! Bitez Konakları Projesindeki 20 Daire Baba İle Oğlunun Arasını Açtı

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ailemizde köstebek var paylaşımı ile sosyal medya gündemine bomba gibi düşen İbrahim Tatlıses'in aradığı kişi öz oğlu Ahmet Salim Tatlıses çıktı.
İbrahim Tatlıses Oğlundan Şikayetçi Oldu! Bitez Konakları Projesindeki 20 Daire Baba İle Oğlunun Arasını Açtı

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ailemizde köstebek var paylaşımı ile sosyal medya gündemine bomba gibi düşen İbrahim Tatlıses'in aradığı kişi öz oğlu Ahmet Salim Tatlıses çıktı. Bitez Tatlıses Konakları projesinde yer alan 20 daire nedeniyle ikili arasında yaşanan anlaşmazlık karakola taşındı. İbrahim Tatlıses oğlundan 20 adet dairesini satmasına engel olduğu ve kendisini tehdit ettiği iddiası ile şikayetçi oldu.

Bodrum'da yer alan Bitez Konakları projesi İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses'in arasını açtı.



İBRAHİM TATLISES OĞLU TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİĞİ İDDİASI İLE ŞİKAYETÇİ OLDU!



Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen İbrahim Tatlıses "Ahmet Salim Tatlıses şu anda benim dairelerimin olduğu bu konutlarda yaşamaktadır. Burada önceden sattığı bir dairede geçici olarak bulunmaktadır. Özetle, beni mülkiyetimdeki daireleri benim satmamam ve kendisinin satması konusunda beni tehdit etmektedir.



Hatta benim bulduğum müşterileri kendisinin bulduğu müşterilere telefonla aratmış, ‘Siz buraya boşuna heveslenmeyin, burayı biz satın alacağız, geri adım da atmıyoruz’ şeklinde konuşmalar olmuş. Mülklerimle ilgili kararlarıma engel olmaya çalışan ve beni gıyabımda tehdit ederek bulduğum müşterilerimi de tehdit eden Ahmet Salim Tatlıses’ten şikayetçiyim" diyerek oğlundan resmen şikayetçi oldu.



Ahmet Tatlıses ise bu iddiaları reddederek babasını tehdit etmediğini, sadece konutların ailesi olan kişilere satılmasını istediğini, buradaki oluşan aile ortamının bozulmaması adına böyle bir ricada bulunduğunu dile getirdi. Verdiği ifadede de iddiaları reddeden oğul Tatlıses suçlmaları kabul etmedi.



Emlak365.com