İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den adaylık açıklaması!

Bugün İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 2024 seçimlerinde yeniden aday olduğu duyuruldu.
İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den adaylık açıklaması!

2024 Türkiye yerel seçimleri için il il adaylar belli olmaya başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalarda yeniden aday olacağını açıklamıştı. İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından da bugün yapılan son duyuru ile birlikte Soyer'in de yeniden adaylığını koyduğu öğrenilmiş oldu.

TUNÇ SOYER'DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI!

Konu ile ilgili İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından “Orman yangınları, pandemi, deprem… Hepsini üst üste yaşadık. Şimdi de ekonomik kriz, siyasi kriz, seçimler… 5 yıl önce vaat ettiklerimizi büyük ölçüde tamamlamış olsak da yüzde 20 civarında yapamadıklarımız var. Önce onları tamamlamak isterim. O nedenle diliyorum ki bir dönem daha nasip olursa, bütün bunları tamamlamak isterim. ‘Sakin sulardan iyi kaptan çıkmaz’ diye bir söz var. Benim görev sürem de o kadar dalgalı geçti ki… İzmir’i tekrar bir dünya kenti yapıp, bu şehrin ürettiği refahın adil biçimde paylaşılmasını sağlayacak daha çok projemiz var. Bunları yapmaya gayret edeceğiz.” şeklinde yapılan açıklama ile birlikte 2024 yerel seçimlerinde yeniden adaylığını koyacağı öğrenilmiş oldu.