Kabine Değişikliği 2020 İçin Yeni Son Dakika Kulis Haberi: Bakanlar Değişecek Mi?

Bakanlar Kurulu kabine değişikliği iddiaları gündemde ki yerini korurken AK Parti'ye olan yakınlığı ile tanınan Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi daha önce pek çok kez tarih verdiği kabine değişimi için bu kez yeni bir açıklamada bulundu.
Kabine Değişikliği 2020 İçin Yeni Son Dakika Kulis Haberi: Bakanlar Değişecek Mi?

Bakanlar Kurulu kabine değişikliği iddiaları gündemde ki yerini korurken AK Parti'ye olan yakınlığı ile tanınan Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi daha önce pek çok kez tarih verdiği kabine değişimi için bu kez yeni bir açıklamada bulundu. Detaylar haberimizde...

Kabine değişikliği için yaşanan gelişmeler yakından takip edilirken konu hakkında yeni bir açıklama Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi tarafından yapıldı.



Daha önce kaleme almış olduğu çok sayıda yazısında kabine değişikliği iddialarını gündeme taşıyan Selvi bu sefer aksi yönde bir bilgi paylaşımında bulundu.



KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ KARARI RAFA MI KALDIRILDI?



Selvi yapmış olduğu yeni açıklamasında "Güvenilir kaynaklardan edindiğim bilgiye göre bu aşamada Bakanlar Kurulu değişikliği düşünülmüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine değişikliği için şu aşamada bir ihtiyaç görmediği söyleniyor.



Meclis Başkanlığı konusu netleşti. Peki ona bağlantılı olarak kabine değişikliği olacak mı? Güvenilir kaynaklardan edindiğim bilgiye göre bu aşamada Bakanlar Kurulu değişikliği düşünülmüyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine değişikliği için şu aşamada bir ihtiyaç görmediği söyleniyor. Yani bir süre daha Bakanlar Kurulu değişmeyecek. Ne zaman olacağına ise Erdoğan karar verecek" diyerek değişim kararının ertelendiğini duyurdu.



Daha önceki yazısında Abdülkadir Selvi kabine değişimi için karar alındığını ve değişecek bakanların isimlerinin de belirlendiğini iddia etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimlerin ardından oluşturduğu yeni kabinede sadece Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ı görevden almış, yerine yardımcısı Adil Karaismailoğlu'nu atamıştı.



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ise istifa kararı Erdoğan tarafından kabul edilmemişti.



Emlak365.com