Kahramanmaraş depremini doğru bilmişti! Frank Hoogerbeets'ten Türkiye için yeni deprem açıklaması!

Kahramanmaraş’ta gerçekleşen büyük depremi 3 gün önce doğru tahmin etmesi ile tanınan Avustralyalı gökbilimci Frank Hoogerbeets Türkiye ile alakalı olarak bir deprem uyarısı daha yaptı.
Kahramanmaraş depremini doğru bilmişti! Frank Hoogerbeets'ten Türkiye için yeni deprem açıklaması!

Türkiye deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışırken vatandaşlar yeni bir deprem olmasından endişe ediyorlar. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7, Elbistan ilçesinde 7.6 şiddetinde gerçekleşen depremlerin ardından toplam 11 ilde çok büyük bir yıkım yaşandı. Bu deprem felaketinde 45 binin üzerinde vatandaş hayatını kaybetti. Bundan sonra meydana gelebilecek olası depremlere dair ise çok büyük bir merak yaşanmaya başlandı.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNİ 3 GÜN ÖNCEDEN DOĞRU TAHMİN ETMİŞTİ!

Kahramanmaraş depremini 3 gün önce doğru tahmin etmesi ile tanınan Frank Hoogerbeets tarafından bugün yeni bir deprem tahmini daha yapıldı. Türkiye’de yeni bir deprem olacağı yönünde tahminde bulunan Frank Hoogerbeets bu açıklaması ile çok büyük ses getirdi. Deprem tahmini tartışmalara neden olan Frank Hoogerbeets güçlü artçı bir sarsıntı açıklamasında bulundu.

TÜRKİYE İÇİN YENİ AÇIKLAMA!

Frank Hoogerbeets tarafından yapılan deprem açıklamasında, “Önümüzdeki günlerde orta Türkiye’de veya yakınlarında daha güçlü bir artçı sarsıntı meydana gelebilir.” dedi. Frank Hoogerbeets net bir şehir tahmininde bulunmazken orta Türkiye ile Kahramanmaraş ve çevresini veya İç Anadolu Bölgesi’ni kast etmiş olabileceği yorumları yapıldı. Son günlerde Niğde, Sivas, Kayseri hattında de küçük ve orta şiddette depremler meydana geliyor.

MART AYININ İLK HAFTASINA DİKKAT ÇEKİLDİ!

Gezegenlerin hareketleri ile deprem tahmininde bulunan Frank Hoogerbeets ayrıca daha geniş ek bir deprem açıklaması da yaptı. Mart ayının ilk haftasında deprem olabileceğini belirten Frank Hoogerbeets herhangi bir ülke ve bölge adı vermeden bunun gerekçesi olarak da Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin yakınlaşacak olması olarak gösterdi. Büyük bir deprem işareti olabileceğini belirten Frank Hoogerbeets, “Mart ayının ilk haftası çok kritik olacak. Ayın 2’sinde gezegen geometrisinin yakınsamasını görüyoruz. Ayın 2’sinde 9 saat içerisinde Dünya’yı da içeren bir gezegensel kavuşum olacak. Mart ayının ilk haftasında bundan dolayı büyüklüğü 6’nın üzerinde bir deprem hareketi gerçekleşebilir. Bunun net bir şekilde bilmenin imkanı yok. Bu deprem 8 şiddetinin bile üzerine çıkabilir.” dedi.

Not: Haberimizde Frank Hoogerbeets tarafından yapılan açıklamalara yer verilmiştir. Depremi önceden bilmek gümüz teknolojisinde mümkün değildir. Burada yer alan bilgiler ve yorumlar deprem olacak şeklinde değerlendirilmemelidir.