Kahramanmaraş'taki kamyon kazasına Valilikten açıklama geldi!

Bugün cenaze namazı için toplanan kişilerin arasına giren kamyon hakkında Kahramanmaraş Valiliği tarafından açıklama geldi.
Kahramanmaraş'taki kamyon kazasına Valilikten açıklama geldi!

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde meydana gelen kaza hakkında bugün son dakika Valilik'ten açıklama geldi. Yapılan açıklamalara göre freni boşalan kamyon cenaze namazı için toplanan kişilere çarptı. Kavaklı Mezarlığı'nda tören sırasında Kahramanmaraş-Andırın kara yolundan gelen hafriyat yüklü bir kamyon kalabalığın arasına daldı.

HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ SAYISI BELLİ OLDU!

Yaşanan kazanın ardından vatandaşlar tarafından kaza sonucunda hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşların sayısı merak konusu olmuştu. Kahramanmaraş Valiliği tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamalarda "İlk belirlemelere göre kazada, 4 vatandaşın hayatını kaybettiği ve 1'i ağır olmak üzere 25 vatandaşımızın ise yaralandığı tespit edilmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." şeklinde ifadeler ile 25 vatandaşımızın yaralandığı, 4 vatandaşımızın ise hayatını kaybettiği öğrenilmiş oldu.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI!

Bununla birlikte Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki tarafından yapılan açıklamada "Olay vahameti açısından 2 cumhuriyet savcısı görevlendirilmiş olup, olayın şüphelisi sürücü gözaltına alındı. Soruşturma tüm yönleriyle titizlikle sürdürülüyor." ifadeleri ile sürücünün gözaltına alındığı ifade edildi.