Kenan Doğulu Ve Beren Saat Çifti Taşınmaya Karar Verdi! Boğazda Havuzlu Villa İçin Kesenin Ağzını Açtılar!

Ünlü sanatçılar Kenan Doğulu ile Beren Saat İstanbul Acarkent'teki evlerinden taşınma kararı aldılar.
Kenan Doğulu Ve Beren Saat Çifti Taşınmaya Karar Verdi! Boğazda Havuzlu Villa İçin Kesenin Ağzını Açtılar!

Ünlü sanatçılar Kenan Doğulu ile Beren Saat İstanbul Acarkent'teki evlerinden taşınma kararı aldılar. Ünlü çift yeni evleri için kesenin ağzını iyice açarken emlakçılar ile görüşüp kendilerine uygun bir ev bulmalarını istediler.

Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti evlerinden taşınmaya karar verdiler. İstanbul Acarkent'te oturan ünlü çift, evlerinin küçük olduğu gerekçesiyle taşınmak istiyorlar.



KENAN DOĞULU - BEREN SAAT ÇİFTİ TAŞINMAYA KARAR VERDİ



Yeni ev bakmaya başlayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin ilk kriteri ise yüzme havuzlu villa oldu. Oturdukları muhitte bu tür bir ev arayan ünlü çift eğer bulamazlarsa ikinci tercihlerini de belirlediler.



Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin ikinci tercihi ise Boğaz mevkisi oldu. Kenanan Doğulu'nun müzik stüdyosunun Kanlıca'da olması bu tercihte belirleyici oldu.



KESENİN AĞZINI AÇTILAR



Emlakçılar ile irtibata geçen Kenan Doğulu tercihlerini iletip kendilerine uygun bir ev bulmaları için istekte bulundu. Ünlü çift yeni evleri için ekonomik olarak da oldukça bonkör davrandıkları bildirildi.



Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin ev tercihlerinin değişmesinde koronavirüs sürecinin etkili oldu. Bu süreçte daha büyük bir ev ihtiyaçlarının olduğunu anladıklarını söyleyen ünlü çift uygun ev bulunması durumunda hemen taşınmayı planlıyorlar.



Emlak365.com