Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce Karşı Karşıya! Yeni Parti Geliyor Mu?

Son günlerde parti kuracağına ilişkin iddiaların bulunduğu Muharrem İnce yeni bir açıklamada bulundu.
Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce Karşı Karşıya! Yeni Parti Geliyor Mu?

Son günlerde parti kuracağına ilişkin iddiaların bulunduğu Muharrem İnce yeni bir açıklamada bulundu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açıklamalarda bulunan Muharrem İnce hakkında bölücü diye açıklamaların yapıldığını dile getirerek bu duruma tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'den son günlerde yeni bir parti iddiaları oldukça sık konuşulmaya başlandı.



CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı olan Muharrem İnce'nin yeni oarti kuracağına ilişkin iddiaların güçlenmesi üzerine bu konuda bazı açıklamalar gelmişti. Bu açıklamaların ardından ise gündemin en çok konuşulan ismi Muharrem İnce'den yeni açıklamalar geldi.



MUHARREM İNCE'DEN KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ



Siyasi gündemde yer alan parti kurma iddialarının ardından Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi yöntemine eleştirilerde bulundu.



Muharrem İnce, parti kurma iddialarının ardından kendisinin bölücülük ile suçlandığını dile getirdi. Bu suçlamalara eleştirilerde bulunan Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik bir paylaşımda bulundu.



Muharrem İnce kendisine ait Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, "Değişime imza veren Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Kurultay Delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?" ifadelerini kullandı.



Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce Karşı Karşıya! Yeni Parti Geliyor Mu?



Emlak365.com