Mansur Yavaş Mı Ekrem İmamoğlu'mu 2023 Adayı! Kılıçdaroğlu'ndan İlk Açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulunduğu canlı yayında 2023 planlarına dair önemli ipuçları verdi.
Mansur Yavaş Mı Ekrem İmamoğlu'mu 2023 Adayı! Kılıçdaroğlu'ndan İlk Açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulunduğu canlı yayında 2023 planlarına dair önemli ipuçları verdi. Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasında Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş hakkında açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu'nuın konuşmasının satır başları haberimizde.

Gündemin önemli başlıklarını değerlendirmek üzere katıldığı bir canlı yayında önemli açıklamalada bulunan Kemal Kılıçdaroğlu kendisine sorulan sorulara da yanıt verdi.



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında açıklamalarda bulunan CHP Lideri Kılıçdaroğlu 2023 Cumhurbaşkanlığı adaylığına değindi.



CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NDAN SEÇİM AÇIKLAMASI



CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu konuşmasının başında Türkiye gündemine değindi. Siyasi konuların dışında ekonomi başlıklarını da ele alan CHP Lideri Kılıçdaoğlu'nun üzerinde durduğu nokta ise Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri oldu.



Bu noktada kendisine sorulan sorulara yanıt veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "İmamoğlu ve Yavaş için 2023'de farklı görevler olur mu?" sorusunu yanıtladı.



"Bunu düşünmek kadar yanlış bir şey yok. Onlar şu anda belediye başkanı. Onların başarılı olması, onların yapılan anketlerde çok üstlerde çıkması, gönül ister ki cumhurbaşkanının da çok üstünde olsunlar, beni mutlu ediyor. Çünkü verdiğimiz mücadelenin artılarını görüyoruz. Aldığımız kararların ne kadar doğru olduğunu görüyoruz."



Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasının devamında Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na dair bazı uyarılarda bulunarak belediye başkanlarımın kendi bulundukları kente yoğunlaşmalarını, orada var olan sorunları çözmeleri gerektiğini ifade etti.



Emlak365.com