Miley Cyrus Yeni Malikanesine 4.5 Milyon Dolar Ödedi!

Oynadığı Hannah Montana gençlik dizisi ile dünya çapında büyük bir üne kavuşan Miley Cyrus emlak yatırımı yapmaya devam ediyor.
Miley Cyrus Yeni Malikanesine 4.5 Milyon Dolar Ödedi!

Oynadığı Hannah Montana gençlik dizisi ile dünya çapında büyük bir üne kavuşan Miley Cyrus emlak yatırımı yapmaya devam ediyor. Son dönemde çektiği çılgın klipleri ile gündemde olan Cyrus, Los Angeles'ta ünlülerin yaşadığı Hidden Hills bölgesinde yeni bir malikane satın aldı. Detaylar haberimizde...

Miley Cyrus emlak yatırımı yapmaya devam ediyor. Son dönemde sansosyonel haberler ile gündeme gelen Cyrus bu sefer yeni bir emlak yatırımı ile magazin basınına konu oldu.



SKANDALLAR KRALİÇESİ YENİ BİR MALİKANE ALDI!



Son dönemde sık sık yaşadığı skandallar ile gündeme gelen Miley Cyrus kazandığı paraları emlak yatırımında değerlendirmeye devam ediyor.



Daha öncede sık sık yapmış olduğu pahalı emlak yatırımları ile gündeme gelen Cyrus bu sefer Los Angeles'ta ağırlıklı olarak zenginlerin ikamet ettikleri Hidden Hills bölgesinde yeni bir emlak yatırım daha yaptı.



Cyrus son derece geniş bir arazi içerisinde yer alan yeni malikanesine 4 milyon 500 bin dolar ödedi.



Miley Cyrus Yeni Malikanesine 4.5 Milyon Dolar Ödedi!



Cyrus daha öncede aynı bölgeden bir malikane almış ancak daha sonra malikanesini maddi zorluklar nedeni ile 2 sene önce elden çıkarmıştı. Yeni aldığı malikane ile Cyrus Britney Spears, Jennifer Mohez, Sharon ve Ozzy Osbourne gibi dünyaca ünlü isimlerle komşu oldu.



Toplam 6 odadan oluşan süper lüks malikanenin en çok dikkat çeken özelliği ise tabandan tavana kadar olan camlı kapıları olarak öne çıkıyor.



Emlak365.com