Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan Okulların Ne Zaman Açılacağına Dair Yeni Açıklama!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okulların ne zaman açılacağı ile alakalı olarak yeni bir açıklama yaptı.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan Okulların Ne Zaman Açılacağına Dair Yeni Açıklama!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okulların ne zaman açılacağı ile alakalı olarak yeni bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından bir değerlendirme yapan Bakan Selçuk, 2. sınıf öğrencisi bir çocukla diyaloğunu aktararak okulların açılışı ile alakalı bilgi verdi.

Türkiye'de milyonlarca öğrenci ve aileleri okulların ne zaman açılacağını merak ediyorlar. Okulların açılacağı tarih henüz kesinleşmese de Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk temkinli açıklamalarına devam ediyor. Son olarak 31 Ağustos tarihinde okulların açılacağı bildirilmiş ancak bu da kesinlik kazanmamıştı.



BAKAN SELÇUK MİNİK ÖĞRENCİYLE DİYALOĞUNU AKTARDI!



Milli Eğitim bakanı Ziya Selçuk bugün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. 2. sınıf öğrencisi bir çocuk ile olan diyaloğunu anlatan Bakan Selçuk çocuğun kendisine okulların ne zaman açılacağını sormasının doğru olmadığını belirterek, “Yaz tatili bitmedi. Çocuklarımızın şu anda tek dertlerihak ettikleri tatili doyasıya yaşamak olmalı. Ancak biz büyükler çocuklarımızın yanında yaşanan belirsizliği çok konuşarak, onlarda kaygı yaratarak evlatlarımıza zarar veriyoruz. Bu çocukların kaygıları dışarıya çıktım mı, arkadaşımla buluştum mu, oyun oynadım mı olmalı.” dedi.



OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?



Bakan Selçuk okulların açılması konusunda diyalog kurduğu çocuğa verdiği cevabı da aktararak, “Okullar, gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra açılacak. Çocuklarımızın tamamı güvende olacaklar. Yavrularımızın öğretmenlerine, arkadaşlarına ve okullarına duydukları hasrete son vereceğiz. Şimdi çocuklarımız yaz tatilinde ve tatilin keyfini çıkarmalılar.” ifadelerini kullandı.



Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan Okulların Ne Zaman Açılacağına Dair Yeni Açıklama!



Okulların ne zaman açılacağı konusunda Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı koordinasyonunda bir çalışma gerçekleştiriliyor. Bu çalışmanın neticesine göre uygun bir model belirlenerek okulların açılmasına karar verilmesi bekleniyor.



Emlak365.com