Mustafa Sandal 4 Katlı Ultra Lüks Villasını Rekor Fiyata Kiracısına Sattı!

Emina Sandal ile olan evliliğini sonlandırdıktan sonra beraber oturdukları evi boşaltan Mustafa Sandal Çubuklu Vadi'de yer alan lüks evini kiraya vermişti.
Mustafa Sandal 4 Katlı Ultra Lüks Villasını Rekor Fiyata Kiracısına Sattı!

Emina Sandal ile olan evliliğini sonlandırdıktan sonra beraber oturdukları evi boşaltan Mustafa Sandal Çubuklu Vadi'de yer alan lüks evini kiraya vermişti. Daha sonra evini satışa sunan Mustafa Sandal lüks villasını içerisinde oturan kiracısına sattı. Detaylar haberimizde...

Korana virüs salgını sonrasında bahçeli villaların fiyatları büyük oranda artarken bu fırsatı kaçırmamak isteyen çok sayıda ünlü isim evini satışa çıkarmıştı.



Bu isimlerden biri de Mustafa Sandal olmuştu. Mustafa Sandal Çubuklu Vadi Evleri projesinde yer alan lüks villasını satışa çıkarmıştı.



LÜKS VİLLASINI REKOR FİYATLA SATIŞA ÇIKARMIŞTI!



Sevilen şarkıların ismi Mustafa Sandal satışa çıkardığı lüks villasını içerisinde kiracı olan Dikran Masis’e sattı.



Çubuklu Vadi evleri projesi içerisinde yer alan 4 katlı villasını 4 milyon dolara satışa çıkaran Mustafa Sandal kiracısının yoğun talebi ve pazarlıkları sonrasında sattı.



Kiracı olarak villada oturan Dikran Masis evden taşınmak istemediğini belirterek Mustafa Sandal ile yapmış olduğu sıkı pazarlıklar ile evin fiyatında büyük indirim almayı başardı.



Mustaa Sandal'ın 4 katlı villasını Masis 3 milyon lira ödeyerek satın aldı.



Mustafa Sandal 4 Katlı Ultra Lüks Villasını Rekor Fiyata Kiracısına Sattı!



EMLAK ZENGİNİ MASİS 1477 KİRACIYA SAHİP!



Evi satın alan Matis emlak zengini çıktı. Masis'in 1477 kiracısından korana virüs döneminde kira almadığı öğrenilirken 6 oda ve 2 salonu olan vilalnın toplam büyüklüğü 650 metrekare olarak açıklandı.



Emlak365.com