Passolig çöktü mü, neden girilmiyor?

Passolig sahipleri sistem üzerinden bilet almaya çalışıyor. Ancak Passolig sitesine erişimde sorun yaşanıyor. Yaşanan bu sorundan kaynaklı olarak araştırmalarına başlayanlar ''Passolig çöktü mü?'' sorusuna yanıt arıyor.
Passolig çöktü mü, neden girilmiyor?

Passolig, ülkemizde elektronik bilet satış sistemi olarak hizmet veriyor. .6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlemesine Dair Kanun uyarınca Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından uygulamaya konulan Passolig, 2014 yılında devreye alındı.

Passolig sahipleri sistem üzerinden maç bileti alma hakkına sahip olurken Galatasaray'ın kombine biletlerinin satışa çıkması ile beraber Passolig sitesine erişimde sorunlar yaşanmaya başladı. Yaşanan erişim sorunu ile beraber ''Passolig çöktü mü, neden giriş yapılmıyor?'' sorusuna da yanıt aranmaya başladı.

10 MAYIS PASSOLİG ÇÖKTÜ MÜ?

Passolig kart sahipleri, elektronik kart uygulamasıyla stadyumlara giriş yapma hakkı elde ediyor. Passolig Mobil Giriş Sorunu yaşayanlar ise ''Passolig çöktü mü, neden giriş yapılmıyor?'' sorusunu gündeme taşırken Passolig sitesinde yaşanan yoğunluk nedeniyle işlemlerin yavaş ilerlediği ifade edildi.

ekran-goruntusu-2024-05-10-143045.png

10 Mayıs 2024 Cuma tarihi ile Passolig sitesinde yaşanan erişim sorununun Galatasaray'ın kombine biletlerinin satışa çıkması ile beraber yaşandığı ifade edildi. Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada “Kombine genel satışı, 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 14.00’te sadece Passo.com.tr ve Passo mobil uygulamasından yapılacaktır.

ekran-goruntusu-2024-05-10-143143.png

Tüm kredi kartlarına (Gs Bonus özellikli kredi kartları dahil) vade farklı 3, 5 ,9 ,12 taksit imkanı ile Passo.com.tr ve Passo Mobil Uygulamasından yapabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi. Gelen açıklama sonrası bilet almak isteyen taraftarların oluşturduğu yoğunluk da sitenin yavaşlamasına neden oldu.

Öte yandan Galatsaray'dan yapılan yeni açıklamada ise ''2024-2025 sezonu için genel satışa çıkan kombinelerimiz tükenmiştir. Yoğun ilginiz için teşekkürler Büyük Galatasaray Taraftarı!'' denildi.