PKK'lı Teröristlerden Üs Bölgesine Füzeli Saldırı! Şehit Askerlerimiz Var

Milli Savunma Bakanlığı yapmış olduğu son dakika açıklaması ile PKK'lı hain teröristlerin üs bölgesinde bulunan askerlerimize saldırı düzenlediğini duyurdu.
PKK'lı Teröristlerden Üs Bölgesine Füzeli Saldırı! Şehit Askerlerimiz Var

Milli Savunma Bakanlığı yapmış olduğu son dakika açıklaması ile PKK'lı hain teröristlerin üs bölgesinde bulunan askerlerimize saldırı düzenlediğini duyurdu. Söz konusu saldırıda şehit olan askerlerimizin olduğu duyuruldu.

PKK'lı bölücü terör örgütlerinden üs bölgesinde bulunan askerlerimize füzeli saldırı düzenlediler. Hakkari'de düzenlenen saldırı sonucunda elde edilen ilk bilgilere göre 2 askerimiz şehit oldu. İşte yaşanan hain saldırya ilişkin detaylar;



PKK'LI TERÖRİSTLERDEN HAİN SALDIRI



Milli Savunma Bakanlığı yapmış olduğu son dakika açıklamasında Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde yer alan üs bölgesine PKK'lı hain teröristlerden bir saldır gerçekleştirildiğini duyurdu. Bakanlık söz konusu saldıraya dair "Çukurca/Hakkari'de 20 Temmuz 2020 tarihinde bir üs bölgemize teröristlerce uzak mesafeden yapılan füze atışı neticesinde iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur." bilgisini paylaştı.



Bölgede Operasyon Düzenlendi



Yaşanan bu acı olayın ardından ise Türk Silahlı Kuvvetleri ATAK Helikopterleri, SİHA ve ateş araçları ile bölgenin ypun şekilde ateş altına alındığını duyurdu. Bakanlık açıklamasının sonunda ise şehit olan askerlerimize başsağlığı mesajı diledi.



Emlak365.com