PKK'lı Teröristlerle Sıcak Çatışma! Şehit Askerimiz Var

Milli Savunma Bakanlığı yapmış olduğu bir basın açıklaması ile Pençe Kaplan operasyonu kapsamında bölücü terör örgütü mensubu ile sıcak çatışma yaşandığını duyurdu.
PKK'lı Teröristlerle Sıcak Çatışma! Şehit Askerimiz Var

Milli Savunma Bakanlığı yapmış olduğu bir basın açıklaması ile Pençe Kaplan operasyonu kapsamında bölücü terör örgütü mensubu ile sıcak çatışma yaşandığını duyurdu. Bu sıcak çatışmada yaralanan bir askerimizin ise şehit olduğu haberi paylaşıldı.

Milli Savunma Bakanlığı akşam satlerinde bir basın açıklaması yaparak acı haberi paylaştı.



Türki Silahlı Kuvvetleri tarafından Kuzey Irak'ta bölücü terör örgütü mensuplarının temizlenmesi amacıyla gerçekleştirilen Pençe Kaplan harekatına ilişkin bilgiler veren bakanlık bölgede bir askerimizin şehit düştüğünü duyurdu.



1 ASKERİMİZ ŞEHİT DÜŞTÜ



Milli Savunma Bakanlığı açıklamasında bölgede hain teröristlerle kahraman Türk askeri arasında sıcak çatışma çıktığı ve bu çatışmada bir askerimizin şehit olduğunu duyurdu.İşte bakanlık tarafından yapılan basın açıklaması.



"Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, bugün teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bahse konu çatışmada bölücü terör örgütü mensubu 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."



Emlak365.com