Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Kötü Haberi Duyurdu! Sokağa Çıkma Yasakları Geri Mi Geliyor?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs tedbirlerini ciddiye almayan vatandaşlar ile alakalı olarak bir açıklama yaptı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Kötü Haberi Duyurdu! Sokağa Çıkma Yasakları Geri Mi Geliyor?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs tedbirlerini ciddiye almayan vatandaşlar ile alakalı olarak bir açıklama yaptı. Bakan Koca vatandaşları uyararak, “Kurban Bayramı'ndan sonra yeniden bölgesel kısıtlamaları getirebiliriz.” dedi.

Türkiye'nin koronavirüs ile olan mücadelesinin sağlık alanındaki en yetkili ismi olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni bir koronavirüs açıklaması yaptı. Bakan Koca, Kurban Bayramı'ndan ve tatil bölgelerinden gelen görüntüleri dehşetle takip ettiğini söyleyerek yeni tedbirlerin gündeme geleceğini açıkladı.



YENİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İMASI!



Kurban Bayramı'nda yaşanan manzaraların koronavirüsün yayılma hızını arttıracağını söyleyen Bakan Koca, “Vatandaşımız oldukça rahat davranıyor. Keşke bizler de onlar kadar rahat olabilsek. Kendilerinin bu rahat tavırlarını ilerleyen günlerde koronavirüs tablolarında maalesef görmek zorunda kalacağız. Biz müdahale etmeden vatandaşlarımız gerekeni yapsın. Aksi durumda yeniden evlerine kapanmak zorunda kalan bir Türkiye göreceğiz.” dedi.



AÇIK HAVADA KORONAVİRÜS BULAŞMAZ DİYE BİRŞEY YOK!



Koronavirüs tedbirlerine uymamanın yeni kısıtlamalara yol açacağını söyleyen Bakan Koca, “Üzülerek ifade etmek istiyorum ki bizim ülke olarak aylardır verdiğimiz emeklerimizi heba edecek görüntülere şahit oluyoruz. Normalleşme sürecinde vatandaşlarımız tedbirleri tamamen bıraktı. Açık havada koronavirüse yakalanmayacaklarına inanların sayısı oldukça fazlalaştı.” ifadelerini kullandı.



BÖLGESEL KISITLAMALAR GELEBİLİR



Sokağa çıkma yasakları dahil her türlü kısıtlamanın yeniden devreye sokulabileceğini söyleyen Bakan Koca, “Kısıtlama kararları tablonun kötüye gidişinin ardından gelebilir. Bu kararlar bölgesel olacaktır. Bazı şehirlerimizde koronavirüs ile mücadelede pozitif gelişmeler oluyor. O vatandaşlarım elbette kısıtlama yaşamayacaklar. Ancak dikkat etmeyen, maske takmayan, ölümcül virüsü sadece kendisi için değil sevdikleri için bile önemsemeyen vatandaşlarımızın yaşadıkları şehirlerdeki kurullar sokağa çıkma yasağını gündeme alabilecekler.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com