SON DAKİKA.. İstanbul'da Yoldan Çıkan Otobüs Kaza Yaptı! Ölü ve Yaralılar Var

Karabük'ten İstanbul'a gitmekte olan yolcu otobüsü kaza geçirdi. İstanbul Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen kazada ölü ve yaralı vatandaşların olduğu açıklandı. İşte söz konusu kazaya ilişkin ilk detaylar;.
SON DAKİKA.. İstanbul'da Yoldan Çıkan Otobüs Kaza Yaptı! Ölü ve Yaralılar Var

Karabük'ten İstanbul'a gitmekte olan yolcu otobüsü kaza geçirdi. İstanbul Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen kazada ölü ve yaralı vatandaşların olduğu açıklandı. İşte söz konusu kazaya ilişkin ilk detaylar;

İstanbul'da sabah saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Bir yolcu otobüsünde meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 5 vatandaşımız hayatını kaybetti. Şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada ayrıca 25 yaralı bulunuyor.



İSTANBUL'DA KORKUNÇ KAZA



Sabah saatlerinde yaşanan kaza; Karabük'ten İstanbul'a giden yolcu otobüsünde meydana geldi. Elde edilen ilk bilgilere göre söz konusu kaza; yolcu otobüsü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi.



Kazanın yaşanmasının ardından bölgeye çok sayıda ambulans, sağlık ekibi ve itfaiye gönderildi. Kaza çevresinde yapılan ilk incelemelerde yaşanan olayda 5 kişi hayatını kaybetti. Ayrıca meydana gelen kazada 3'ü çocuk olmak üzere 25 kişide çeşitli yerlerinden yaralandılar. Yaralı olan vatandaşların 7'sinin de durumunun ağır olduğu kaydedildi.



SON DAKİKA.. İstanbul'da Yoldan Çıkan Otobüs Kaza Yaptı! Ölü ve Yaralılar Var



Otobüs Şoförüde Hayatını Kaybetti



Meydana gelen korkunç kazada otobüs şoförünün de hayatını kaybettiği aktarıldı. Bölgede bulunan yaralı vatandaşlar ilk müdahalelerinin yapılmasıyla birlikte hastanelere kaldırılıyorlar.



Emlak365.com