Son Dakika: Manisa'da Çok Şiddetli Deprem! İstanbul ve İzmir'de Sallandı!

Türkiye son dakika deprem haberleri ile sarsılmaya devam ederken son dakika deprem haberi de Manisa'dan geldi.
Son Dakika: Manisa'da Çok Şiddetli Deprem! İstanbul ve İzmir'de Sallandı!

Türkiye son dakika deprem haberleri ile sarsılmaya devam ederken son dakika deprem haberi de Manisa'dan geldi. Manisa'da çok şiddetli deprem yaşanırken deprem İzmir ve İstanbul'da da hissedildi. İzmir'de deprem mi oldu, son dakika deprem haberleri, Kandilli ve AFAD son dakika deprem haberleri, İstanbul'da deprem mi oldu, Manisa deprem merkez üssü ve şiddeti kaç?

Türkiye son dakika deprem haberleri ile sarsılmaya devam ederken son dakika deprem haberi de Manisa'dan geldi. Manisa'da çok şiddetli deprem yaşanırken deprem İzmir ve İstanbul'da da hissedildi.



AFAD tarafından yapılan açıklama ile depremin şiddeti 5,5 olarak duyurulurken Kandilli ise depremin şiddetini 5,6 olarak açıkladı.



Son Dakika: Manisa'da Çok Şiddetli Deprem! İstanbul ve İzmir'de Sallandı!



MANİSA DEPREMİ MERKEZ ÜSSÜ NERESİ, KAÇ ŞİDDETİNDE OLDU?



T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada depremin merkez üssü Manisa Saruhanlı ve depremin şiddeti 5.5 olarak duyuruldu.



Deprem tüm Ege bölgesinde büyük bir sarsıntı hissedilmesine neden olurken Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi depremin büyüklüğünü 5.6 olarak duyurdu. Deyremin derinliğinin az olması nedeni ile son derece şiddetli hissedildiği belirtilirken vatandaşların büyük bir panik ve korku yaşadıkları görüldü.



Sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlara da yansıyan korku ve panik nedeni ile kısa sürede çok sayıda tweet atılırken depremin ardından Manisa Valisi Yaşar Karadaniz açıklama yaptı.



Gelen ilk bilgilere göre herhangi bir hasar bilgisi alınmazken depremin Manisa yanı sıra İzmir, Denizli, Kütahya, Bursa ve İstanbul'un bazı ilçelerinde de hissedildiği belirtiliyor.



SON DAKİKA: İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU?



Hayır, depremin merkez üssü İzmir değil Manisa Saruhanlı olarak açıklandı.



Emlak365.com