Son Dakika! Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kaplan Operasyonu'nda 1 Askerin Şehit Olduğunu Duyurdu!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirmiş olduğu Pençe-Kaplan Operasyonu'ndan acı haber geldi.
Son Dakika! Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kaplan Operasyonu'nda 1 Askerin Şehit Olduğunu Duyurdu!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirmiş olduğu Pençe-Kaplan Operasyonu'ndan acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 2 asker yaralanırken 1 asker şehit oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütü PKK'nın etkisini zayıflatmak için gerçekleştirdiği Pençe-Kaplan Operasyonu'ndan acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan bilgilendirmeye göre operasyonda bugün 2 asker yaralanırken 1 asker de şehit oldu.



1 ASKER ŞEHİT OLDU!



Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Yoğun bir şekilde gerçekleştirilen Pençe-Kaplan Operasyonu çerçevesinde operasyon bölgesinde 8 Ağustos 2020'de teröristlerle bir çatışma yaşanmıştır. Bu çatışma neticesinde kahraman 3 silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralanan askerlerimize gerekli müdahaleler yapılmasına rağmen 1 silah arkadaşımız kurtarılamamış ve şehit düşmüştür.” denildi.



5 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ



Yapılan açıklamada ayrıca terör örgütü ile girilen çatışma ve akabinde gerçekleşen sıcak temasta 5 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.



MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN TAZİYE MESAJI



Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı şehit olan asker ile alaalı olarak herhangi bir kimlik açıklaması yapmadı. Bir taziye mesajı yayınlayan bakanlık açıklamasında, “Vatanı için hayatını kaybeden aziz şehidinize Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve milletimizi başsağlığı diliyoruz. Yaralanan askerlerimizin da bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.



Emlak365.com