Sosyetenin Köyü Böyle Olur! Bodrum'da Ki Modern Köyde Aylık Kira 12 Bin Euro

Sürekli olarak pahalılığı ile gündeme gelen Bodrum'da kurulan Modern Köy aylık kirası ile dudak uçuklattı.
Sosyetenin Köyü Böyle Olur! Bodrum'da Ki Modern Köyde Aylık Kira 12 Bin Euro

Sürekli olarak pahalılığı ile gündeme gelen Bodrum'da kurulan Modern Köy aylık kirası ile dudak uçuklattı. Modern Köy teması ile inşa edilen Bodrum Loft projesi için inşa edilen 36 villa için istenen kira bedeli sosyetenin köyü böyle olur dedirtti. Projede yer alan en düşük villa kirası 8 bin Euro olarak belirlenirken villanın konumu ve büyüklüğüne göre kira bedeli 12 bin Euroya kadar yükseliyor. Detaylar haberimizde...

İnşaatı esnasnıda iki yakın dost olan Sahir Erozan ile Hamdi Akın'ın birbirlerine küserek yolları ayırmasına neden olan Bodrum Loft projesi için yoğun talep oluştu.



Ünlü isimlerin kiracı olabilmek için sırada beklediği iddia edilen projede talep edilne kira fiyatları ise dudak uçuklattı.



AYLIK KİRASININ 92 BİN LİRAYI AŞTIĞI VİLLALARI KİRALAMAK İÇİN ÜNLÜLER SIRAYA GİRDİ!



Toplamda 4 farklı tipte inşa edilen 36 villadan oluşan ve modern köy konsepti ile hayata geçirilen Bodrum Loft projesi için sosyetik isimlerin sıraya girdiği iddia edildi.



Projeden Salih Erozan'ın çekilmesinin ardından işletmeciliği Hamdi Akın'ın üstlendiği, dostlarına özel indirim yapan Akın'ın civarda bulunan diğer villalara göre daha düşük kira istemesi nedene ile projeye yoğun ilgi olduğu iddia edildi.



Sabah Gazetesi yazarlarından Bülent Cankurt tarafından yapılan habere göre projede yer alan villalar için talep edilen en düşük kira bedeli 8 bin Euro en yüksek kira bedeli ise 12 bin Euro olarak belirlendi.



Yani bugünkü kur ile aylık kira 92 bin lira olarak belirlendi. Villalardan şimdiye kadar Özcan-Aylin Tahincioğlu, Volkan Ekinci, Elif Dürüst gibi çok sayıda ünlü isim kiralama talebinde bulundu.



Bu sene korana virüs salgını nedeni ile otellerden ve kalabalıktan kaçan ünlü isimler sakin villa projelerini tercih etmeye devam ediyor.



Emlak365.com