THY'den Yeni Açıklama: ABD Uçuşları O Tarihte Yeniden Başlıyor!

Türk Hava Yolları tarafından yapılan yeni duyuru sonrasında ABD ve Uzak Doğu uçuşlarının 19 Haziran tarihinden itibaren başlaması bekleniyor.
THY'den Yeni Açıklama: ABD Uçuşları O Tarihte Yeniden Başlıyor!

Türk Hava Yolları tarafından yapılan yeni duyuru sonrasında ABD ve Uzak Doğu uçuşlarının 19 Haziran tarihinden itibaren başlaması bekleniyor. Haftada üç kez ve kontrollü olarak gerçekleştirilecek olan uçuşlar için geri sayım başladı.

Koronavirüs salgını sonrasında normalleşme adımları atılırken Türk Hava Yolları yurt içi uçuşlara başlamıştı. Dün itibariyle de yurt dışı uçuşlar başladı ancak bu uçuşlar belirli lokasyonlar üzerinden kontrollü bir şekilde gerçekleştiriliyor.



Salgının etkilerini en fazla hissettirdiği ve hala salgının tam anlamıyla kontrole alınmadığı ABD için uçuşların ne zaman başlayacağı merak konusu olmuştu. Bunun ardından THY Genel Müdürü Bilal Ekşi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu bir açıklama sonrasında ABD uçuşları hakkında detaylı bilgi verdi.



ABD Uçuşları 19 Haziran Tarihinde Başlayacak!



Aynı zamanda Türk Hava Yolları’nın internet sitesinde de konu hakkında bir açıklama yapıldı. Bu duyuruya göre kontrollü olmak şartıyla ABD uçuşlarının yine kademeli olarak 19 Haziran tarihinde başlamasına karar verildi. Chicago ve Washington uçuşlarının haftada 3 kez yapılmak şartıyla başlayacağı belirlendi. Los Angeles uçuşları ise 24 Haziran tarihinden itibaren başlayacak ve yine haftada 3 kontrollü uçuşun gerçekleştirilmesi bekleniyor.



Uzakdoğu Uçuşları da Başlıyor!



THY tarafından yapılan açıklamalarda en dikkat çekici olanı ise Uzak Doğu uçuşları oldu. Bu süreçte yine 19 Haziran tarihinde Shanghai uçuşlarının 24 Haziran tarihinden itibaren ise Hong Kong ve Sel uçuşlarının haftada iki kez olmak şartı ile başlayacağı belirlendi.