Türkiye Güne Sarsıntıyla Uyandı! Akdeniz Açıklarında Sabah Saatlerinde Deprem Meydana Geldi!

Afet Ve Acil Durumu Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü Başkanlığı tarafından yapılan bilgilendirmeye göre sabah saatlerinde Akdeniz açıklarında bir deprem meydana geldi.
Türkiye Güne Sarsıntıyla Uyandı! Akdeniz Açıklarında Sabah Saatlerinde Deprem Meydana Geldi!

Afet Ve Acil Durumu Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü Başkanlığı tarafından yapılan bilgilendirmeye göre sabah saatlerinde Akdeniz açıklarında bir deprem meydana geldi. Gerçekleşen deprem Türkiye'nin Akdeniz kıyılarında bulunan şehirlerde de hissedildi.

Türkiye'de 2020 yılında yükselen deprem sayısına bugün bir yenisi daha eklendi. Sabah saatlerinde Akdeniz açıklarında bir deprem meydana geldi Deprem hakkında Afet Ve Acil Durumu Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü Başkanlığı tarafından bilgi verildi.



AKDENİZ AÇIKLARINDA DEPREM!



Her iki kurumun da verdiği bilgiye göre deprem bu sabah 6:43'te gerçekleşti. Depremin şiddeti 4,2 olarak ölçüldü. AFAD ve Kandilli tarafından duyurulan deprem Akdeniz açıklarında Girit Adası civarında oldu.



TÜRKİYE'DEN DE HİSSEDİLDİ!



Akdeniz açıklarında meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki deprem Türkiye'den de hissedildi. İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya'nın bir bölümünde hissedilen sarsıntı herhangi bir can ve mal kaybına neden olmadı.



Türkiye Güne Sarsıntıyla Uyandı! Akdeniz Açıklarında Sabah Saatlerinde Deprem Meydana Geldi!



BÜYÜK BİR DEPREM BEKLENMİYOR



Akdeniz'de artan deprem sayısı vatandaşlarda endişe duygusunun hakim olmasına neden olurken uzmanlara göre bölgede büyük bir deprem beklenmiyor. Ancak Türkiye'nin deprem bölgesi olmasından dolayı vatandaşlara yetkililer tarafından depreme yönelik önlemler sık sık hatırlatılıyor.



Emlak365.com