Twitter Sesli Tweet Atma Özelliği Geldi! Sesli Tweet Ne Demek, Ses Kaydı Nasıl Atılır?

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan twitter kendisini geliştirmeye devam ediyor.
Twitter Sesli Tweet Atma Özelliği Geldi! Sesli Tweet Ne Demek, Ses Kaydı Nasıl Atılır?

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan twitter kendisini geliştirmeye devam ediyor. Yeni gelen özellikler ile kullanıcılarına farklı imkanlar sunmaya devam eden Twitter tarafından duyurulan son yeniliklerden biri de sesli tweet özelliği oldu. Peki, sesli tweet ne demek, sesli tweet atma özelliği nasıl kullanılır, ses kaydı atma nereden yapılır? Soruların yanıtları haberimizde...

Sosyal medya platformları sürekli olarak kendilerini geliştirmeye devam ederken twitter yeni bir özelliği daha kullanıma açtığını duyurdu.



TWİTTER SES KAYDI ATMA, SESLİ TWEET ÖZELLİĞİ KULLANIMA AÇILDI!



Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yer alan ve siyasiler ile ünlü isimlerin toplumla iletişim ve mesaj göndermek amacı ile kullanmaları ile popülaritesi daha da artan Twitter yeni özellikler ile kendisini geliştirmeye devam ediyor.



Sürekli olarak güncellenen platformda yeni bir özellik daha duyuruldu. Sesli tweet özelliği ile kullanıcılara yazılı mesajın yanı sıra sesli mesaj ulaştırma imkanı da sunulmuş oldu. Ülkeler için kademeli olarak geçiş yapılacağı açıklanan yeni özellik ile ses kaydı atma özelliği de platforma eklenmiş oldu.



Twitter Sesli Tweet Atma Özelliği Geldi! Sesli Tweet Ne Demek, Ses Kaydı Nasıl Atılır?



TWİTTER SESLİ TWEET ATMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR, SES KAYDI ATMA NEREDEN YAPILACAK?



Özellik yapılan güncelleme ile aktif hale geldikten sonra tweetle ikonuna basan kişiler mesajlarını yazdıktan sonra isterlerse bu mesaja ses kaydı da ekleyebilecekler.



Bunun için ekranın sol alt bölümünde yer alan kameranın hemen sol yanında yer alan ses ikonu düğmesi kullanılacak. Bu ikona basılması ile ses kaydı işlemi başlayacak. Kişilerin bu özelliği tercih etmeleri halinde 140 saniyelik bir ses kaydı oluşturmanıza ve bu ses kaydını atmış olduğunuz twiite ekleme imkanı sunulacak.



Emlak365.com