Ünlü İş Adamı Ferit Şahenk'in Bodrum'daki Lüks Malikanesi 16 Milyon Euro'ya Satıldı!

Doğuş Holding Yönetim kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in Bodrum'daki lüks malikanesini ABD'da fon yöneticiliği yapan Türk iş adamı Ahmet Okumuş satın altı.
Ünlü İş Adamı Ferit Şahenk'in Bodrum'daki Lüks Malikanesi 16 Milyon Euro'ya Satıldı!

Doğuş Holding Yönetim kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in Bodrum'daki lüks malikanesini ABD'da fon yöneticiliği yapan Türk iş adamı Ahmet Okumuş satın altı. Lüks malikane işin Ahmet Okumuş 16 Milyon Euro ödeme gerçekleştirdi.

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferih Şahenk iş hayatında küçülme prensibini uygularken bunu özel yaşamına da yansıttı. Daha önce Bodrum'da büyük yatırımlar yapan ünlü iş adamı Mandarin Oriental'da bulunan lüks evini satma kararı alıp evini satılığa çıkarmıştı. Bodrum'un en güzel malikanelerinden olan ev kısa bir süre önce satıldı.



LÜKS MALİKANEYİ AKMET OKUMUŞ SATIN ALDI!



Mandarin Oriental'ın yapımı sırasında projeden iki ev birden satın alarak bu iki evi birleştirip devasa bir malikane oluşturan Ferit Şahenk'in bu yatırımının yeni sahibi ABD'de Borsa Kralı olaran ün yapan iş adamı Ahmet Okumuş oldu.



ABD'DE FON YÖNETİCİLİĞİ YAPAN AHMET OKUMUŞ TÜRKİYE'DE GAYRİMENKUL YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR



Amerika Birleşik Devletleri'nde finans piyasalarının oldukça yakından tanıdığı Ahmet Okumuş bu ülkede fon yöneticiliği yapmaya devam ediyor. Ahmet Okumuş 2012 yılında da Feyyaz Tokar Yalısı'nı satın almış ve bunun için de 25 Milyon Dolar ödeme yapmıştı. O yalıyı ise daha sonra eşi Melis Okumuş'a doğum günü hediyesi olarak vermişti. Ahmet Okumuş şimdi de Ferih Şahenk'in lüks malikanesini 16 Milyon Euro'ya satın aldı.



DÜNYANIN SAYILI ZENGİNLERİNİN SERVETLERİ ONA EMANET!



ABD'de çok ünlü bir iş adamı olan Ahmet Okumuş dünyanın sayılı zenginlerinin servetlerini yönetiyor. Ahmet Okumuş'un iş hayatı ABD'de kitaplara konu olmuş ve kendisi hakkında övgüyle bahsedilmişti. İş hayatına girişi de bu kitaplarda yer alırken 1987 yılında 18 yaşındayken 100 dolar sermaye ile bugünlere gelişinden büyük bir başarı hikayesi olarak bahsediliyor.



Emlak365.com