Ünlü Sanatçı Sezen Aksu İzmir Karaburun Manal Koyu'da Satışa Çıkardığı Lüks Villasına Bir Ayda 1 Milyon TL Zam Yaptı!

Emlak yatırımları ile yüzü gülmeyen ünlü sanatçı Sezen Aksu, İzmir'in Karaburun ilçesinde bulunan lüks villasını 6,5 Milyon TL'ye satıyor.
Ünlü Sanatçı Sezen Aksu İzmir Karaburun Manal Koyu'da Satışa Çıkardığı Lüks Villasına Bir Ayda 1 Milyon TL Zam Yaptı!

Emlak yatırımları ile yüzü gülmeyen ünlü sanatçı Sezen Aksu, İzmir'in Karaburun ilçesinde bulunan lüks villasını 6,5 Milyon TL'ye satıyor. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz ay satışa çıkardığı villaya bir ayda 1 Milyon TL zam yaptı.

Türkiye'nin ünlü şarkıcılarından olan Sezan Aksu'nun yüzü emlak yatırımlarından bir türlü gülmedi. Ünlü şarkıcı İzmir'in Karaburun ilçesi Manal Koyu'nda bulunan lüks villasını satışa çıkardı. Villaya bir ayda alıcı bulamayan Sezen Aksu satış fiyatına bir ayda 1 Milyon TL zam yaptı



EMLAK YATIRIMLARI İLE YÜZÜ GÜLMEDİ



Sezen Aksu emlak yatırımları ile yeniden gündeme geldi. Daha önce Mehmet Akif Ersoy'un Beylerbeyi'ndeki evini satın alan ünlü sanatçı bu evi güzellik merkezi yapması için manikürcüsüne kiraya vermişti. Ancak kiralama işleminin duyulmasının ardından Üsküdar Belediyesi güzellik merkezini işyeri ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürledi.



LÜKS VİLLANIN HAVUZU MÜHÜRLENDİ



Ünlü sanatçının İzmir'in Karaburun ilçesinde Manal Koyu'nda bulunan villasında da imar sorunları çıktı. Geçtiğimiz yıl villanın havuzunun ruhsatsız olması üzerine Karaburun belediyesi havuzu mühürlemişti. Haziran ayında havuz yeniden faaliye geçirildi. Ancak inşaatın usulsüzce tamamlanıp denizin içine 50 metrelik atık su borusu döşenmesiyle havuz yeniden mühürlendi.



BİR AYDA 1 MİLYON TL ZAM!



Sezen Aksu yaşanan havuz mühürleme olayının ardından lüks villayı Temmuz ayında 5,5 Milyon TL'lik fiyatla satışa çıkardı. Ancak aradan geçen sürede kimse villaya talip olmadı. Yaşanan ekonomik gelişmeleri de değerlendiren Sezen Aksu bir aylık sürecin ardından villanın fiyatına 1 Milyon TL zam yaptı ve satış fiyatını 6,5 Milyon TL olarak güncelledi.



Emlak365.com